Hansa FCEW68220, aragaz electric ieftin

Aragazul Hansa FCEW68220 e perfect pentru cei care vor o soluție complet electrică pentru bucătărie deoarece nu mai vreți să folosiți o butelie cu gaz. Panoul de control e diferit la acest model, însă e pe placul meu pentru că butoanele ce țin de cuptor sunt pe mijlocul său. Cu alte cuvinte, aveți butoanele pentru selectarea temperaturii și a modului de gătire lângă timer. Aragazurile moderne au un design special cu timer pentru a seta durata modului de gătire și e perfect pentru anumite preparate care le-ați mai făcut. 

Doar după cum arată, puteți ajunge la concluzia că e vorba de un model complet electric și că are un cuptor încăpător (are o lățime de 60 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Prea multe nu pot spune despre plită pentru că are zone de încălzire clasice pe care puteți pune vase de dimensiunii medii și mari. Ceva mai dotat e cuptorul pentru că vedem un panou de control cu multe butoane și pictograme. Butonul din stânga vă permite să alegeți temperatura dorită sau să preîncălziți cuptorul, timerul e perfect dacă știți timpul necesar pentru preparare și în dreapta e butonul pentru alegerea modului de încălzire.

Trebuie menționat faptul că are ventilator, astfel vor fi mai multe moduri sau funcții, iar una foarte importantă e convecție aer fierbinte.

Păreri pro și contra

În partea de jos are un sertar inferior în care puteți pune vase, tăvi sau ustensile care le folosiți pentru cuptor. Un aragaz cu lățime și adâncime de 60 cm oferă o plită mare pe care se pot pune vase mari și un cuptor cu capacitate generoasă (puteți folosi tăvi mari). Ceva mai bine arată un aragaz cu plită vitroceramică, iar cea mai bună putere de încălzire o oferă plitele cu inducție, doar că aragazul poate să aibă un preț destul de mare și e de înțeles.

Hansa FCEW68220 se adresează celor care vor un parat standard pentru că nu au un mobilier pentru incorporabile și vor să-ți ia gândul de la alimentare cu gaz. Cuptorul oferă rezultate foarte bune pentru că e echipat cu ventilator, însă plita nu are cel mai ridicat randament dacă vă gândiți să prăjiți pe ea, în caz contrar, e perfectă.

Te-ar mai putea interesa