Hansa FCEW682109, aragaz electric cu grill

Hansa FCEW682109 are 4 arzătoare generoase și se văd destul de bine din poza de jos, iar suprafața e una de culoare albă pentru ca arzătoarele să fie mai bine evidențiate. Sunt aragazuri care au chiar și suprafață vitroceramică. Sunt numeroase aragazuri disponibile de la acest brand însă acesta pare mai interesant ca preț și dotări. E echipat cu capac și se vede din imaginea de jos, iar panoul de control nu e complet mecanic și timerul e poziționat central. Acesta e valabil pentru cuptor pentru ca voi să puteți viziona liniștiți filmul sau emisiunea preferată.

Aragazul electric e o soluție modernă și comodă care merită luată în considerare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul electric e generos că doar aparatul are o lățime de 60 cm, iar capacitatea sa e de 65 litri. Indiferent de lățimea aparatului, veți vedea că interiorul e suficient de mare pentru ca voi să puteți găti orice. Multe modele au acel sertar în partea de jos care e perfect pentru tăvi sau vase care le folosiți pentru cuptor. Sunt multe motive pentru a-l lua în considerare dar nu e cel mai avansat model de pe piață, însă de multe ori mai intervine un obstacol – bugetul alocat.

Păreri pro și contra

E vorba de un cuptor multifuncțional cu grill și timer digital, care e vizibil indiferent când îl veți folosi. Interiorul poate fi curățat mai ușor cu ajutorul aburului, adică trebuie să puneți apă în tava de copt, porniți programul și apoi veți putea șterge foarte ușor pereții cuptorului. Ușa cuptorului are mai multe geamuri pentru o izolare termică mai bună și exteriorul e rece, deci puteți pune liniștit mâna pe geamul exterior. Geamul interior al cuptorului se demontează ușor pentru o curățare mai ușoară pe când la alte aragazuri trebuie demontată toată ușa.

Hansa FCEW682109 e un model nou de aceea nu e atât de popular, iar clasa de eficiență e una foarte bună – A. Grill-ul are o putere de 2000 W deci e perfect pentru preparate din carne, încălzitorul superior e de 900 W, iar cel inferior e de 1100W.

Te-ar mai putea interesa