Hansa FCEW66069, aragaz complet electric de 60 cm

Când menționăm 60 cm, ne referim la lățimea sa care poate fi și de 50 cm ori mai mare în cazul variantelor profesionale. Hansa FCEW66069 e o variantă care standard de 60 cm cu un cuptor generos și care oferă rezultate foarte bune. Bineînțeles, nu e ca multe alte modele din acest buget ci e unul complet electric cu o plită clasică. Alte aragazuri electrice oferă chiar și o suprafață vitroceramică astfel că e mai ușor de curățat, dar arată și ceva mai bine.

Designul e pe alb însă nu în totalitate, geamul cuptorului e fumuriu și parcă scoate mai bine în evidență mânerul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard care nu se incorporează și ocupă la fel de mult spațiu precum vechiul aragaz. Bineînțeles, sunt variante ceva mai compacte, adică lățimea e de 50 cm, doar că asta presupune că și plita nu e la fel de spațioasă. Eu recomand aragazuri de 60 cm că și așa hotele au o lățime de 60 cm și poate că vreți să luați una decorativă pe alb ca să se sorteze cu aragazul de sus. Sertarul din partea de jos are ghidaje pe role și puteți ține tăvile și în el.

Păreri pro și contra

Cu SteamCleaning puteți curăța mai ușor interiorul cuptorului și se face cu ajutorul aburului, dar să nu uităm nici de faptul că are pereți din email EasyClean pentru o curățare mai ușoară. Interiorul cuptorului poate fi iluminat dacă vreți să vedeți preparatul, iar butoanele pentru cuptor le vedem în partea centrală. Nu prezintă timer cum am văzut la alte aragazuri ori cuptoare, însă puteți folosi un timer analog care e util și când gătiți cu alte aparate sau poate faceți altceva.

Hansa FCEW66069 are un cuptor cu grill pentru a putea găti preparate din carne și nu numai, că doar are și alte funcții: coacere, dezghețare, coacere uniformă, încălzire cu ventilator etc. Geamurile ușii pot fi demontate ușor pentru a fi curățate și nu e nevoie să demontați toată ușa cum e la late modele. Are trei straturi de geam pentru o izolare termică mai bună, astfel că geamul exterior e rece.

Te-ar mai putea interesa