Hansa FCEW63010, aragaz electric clasa A-20%

Un aragaz electric e mult mai bun decât unul pe gaz și de aceea lumea se orientează spre modele pe curent electric cum ar fi Hansa FCEW63010. Din câte am citit pe diverse site-uri se pare că nu vine cu cablu de alimentare deoarece, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care e așa de ieftin. Deci, va trebui să chemați și un electrician specializat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun făcut din materiale de calitate. Nu mă luați cu chesti de genul că plitele să răcesc foarte greu că doar nu ai vrea să se răcească ușor așa încât să ai un consum enorm de curent.
Din imaginea de alături poți vedea și cum arată, iar dacă te preocupă dimensiunile sale atunci trebuie știut că sunt unele normale.

Aragazul
Aragazul

Aragazul de față e unul complet electric, iar avantajul e că la cuptor mâncarea e făcută mai sănătoasă, iar stresul legat de gaz nu o să mai existe. În cuptor nu vor mai avea loc arderi de gaze, iar acest lucru se traduce printr-o mâncare mai sănătoasă. Tot datorită alimentării electrice putem spune că acest model o să facă mâncarea mai uniform.
Nu știu dacă vă interesează nivelul de zgomot la acest model, dar trebuie să spun că e de 27 decibeli, deci deloc mare.

Plusurile acestui model sunt în primul rând prețul (care-i foarte mic), capacitatea de 69 litri și că e alimentat pe curent. o să vedeți că o să gătiți mult mai eficient spre deosebire de cum a-ți fi făcut-o pe un aparat alimentat de la butelie ori de la rețeaua de gaz.
Ca minusuri aș menționa că trebuie chemat un electrician care să-l instaleze. Oricum, și în cazul în care era pe gaz trebuia chemat cineva specializat că nu toată lumea se pricepe.

De final pot spune despre modelul Hansa de față că e unul mai mult decât ok. Mă gândesc că aveți o oarecare reținere în a cumpăra un model de la acest brand deoarece nu îl cunosșteți și de aceea trebuie să spun că e vorba despre un brand nemțesc localizat în Polonia.

Lasă un comentariu