Hansa FCEW59009, aragaz electric cu ventilație și funcții numeroase

Aragazul electric Hansa FCEW59009 reprezintă cea mai bună alternativă la un model pe gaz sau poate că nu vă permiteți incorporabile cu alimentare principală electrică. Poate nu aveți posibilitatea utilizării unei butelii, ci aveți la dispoziție doar priză pentru un eventual aragaz electric. Oricum, cuptorul e mult peste unul clasic pe gaz și poate că nu prăjiți mâncare pe plită. Plita sa nu e foarte performantă pentru că e una clasică, dar are un arzător mare de 2kW. Cuptorul are clasă de eficiență energetică A, deci nu e un consumator foarte mare.

Prețul nu e chiar mic și puteți lua în calcul chiar și un model mixt dacă vreți o plită pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul său dispune de multe funcții: preîncălzire (150 grade în 4 minute), ventilație cu aer cald, supergrill, încălzire superioară, încălzire inferioară, decongelare etc. Pe panoul de control sunt butoane pe care sunt disponibile diverse combinații de funcții pentru gătire -combinații diverse între funcțiile anterior menționat (exemplu: pentru pizza e nevoie de aer cald+încălzire inferioară). Distribuirea uniformă a aerului .

Are și dotări bune: ușă cu sticlă reflexivă care reduce din pierderile de temperatură, capac metalic, dar și altele. Sunt destul de multe aragazuri care au în partea de jos un sertar pentru depozitarea diverselor ustensile, vase sau tăvi care nu le folosiți pe moment. Bineînțeles, e unul pe role care poate fi deschis cu ușurință.

Păreri pro și contra

Dacă nu aveți nevoie de o plită pe gaz, acest aragaz e perfect pentru voi. Puteți coace în acel cuptor aproape orice, doar că nu are toate dotările posibile de pe piață în acest buget. Nu ocupă mult spațiu în bucătărie deoarece are o lățime de 60 cm, iar adâncimea sa nu are relevanță cât timp mobilierul are o adâncime de cel puțin 60 cm.

Hansa FCEW59009 arată ca ori oricare alt aragaz, doar că se observă ușor că are o plită electrică clasică și nu una cu sticlă vitroceramică (care poate fi chiar cu inducție). Hota poate fi chiar una clasică dacă nu vă plac cele incorporabile.

Te-ar mai putea interesa