Hansa FCEW58210, aragaz electric ieftin

Un aragaz electric ieftin e acest model Hansa FCEW58210 și acesta nu ar trebui neglijat, poate că nu aveți posibilitatea să puneți o butelie cu gaz în apropiere. Plitele electrice sunt interesante dar acesta nu este una vitroceramică sau cu inducție, ci una clasică. Deci randamentul e unul modest, adică nu e foarte ridicat, motiv pentru care nu veți putea frige orice pe arzătoare. Arată diferit față de un model și se observă atât la plită cât și la panoul de control.

Apreciez foarte mult că nu e foarte scump, astfel că aproape oricine și-l poate permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite, deci și puterea lor diferă. Plita nu mai are nevoie de grătar că doar e electrică și puteți pune cam orice tip de vas pe ea. Doar plita cu inducție cere vase feromagnetice, dar un aragaz cu cea tehnologie costă destul de mult (dublu). Chiar dacă aparatul are o lățime de 50 cm, cuptorul mi se pare încăpător – 65 litri.

Cuptorul e unul multifuncțional pentru că are o mulțime de funcții: grill, ventilator, iluminare, timer, decongelare, încălzire superioară și încălzire inferioară.

Atunci când alegeți un aparat pentru bucătărie, e foarte important să vă îndreptați atenția spre producătorii mai populari, adică care sunt de ceva ani pe piața electrocasnicelor. Mă gândesc că vreți un model fiabil care să-l folosiți mulți ani.

Păreri pro și contra

Cuptorul e foarte bun pentru că are ventilator și puteți prepara chiar orice în el, iar rezultatele sunt foarte bune. Nu-mi plac cuptoarele pe gaz deoarece ard prăjitura pe o parte, dar sunt mai multe tipuri și acelea. Panoul de control poate fi folosit cu ușurință datorită pictogramelor și puteți folosi o singură mână că doar e un arat electric.

Hansa FCEW58210 e unul dintre puținele modele electrice care nu costă foarte mult. Sunt și variante ceva mai scumpe și cred că știți de ce costă mai mult: tehnologie diferită de încălzire la plită și finisaj pe inox. Alături de acesta puteți alege o hotă incorporabilă sau una de tip turn, în funcție de spațiul disponibil sau bugetul alocat.

Te-ar mai putea interesa