Hansa FCEW56069, aragaz alb cu ventilator integrat

Aragazurile electrice sunt foarte căutate și reprezintă o soluție destul de accesibilă. Nu mai sunt atât de scumpe, însă pot fi mai multe modele și fiecare oferă diverse dotări. Hansa FCEW56069 e unul dintre acestea și cred că veți fi mulțumit de el. Arată foarte bine și oferă un interior generos, dar și o plită spațioasă pe care se poate pune chiar orice vas rotund. Cu un buget mult mai mare se poate alege un aragaz cu mai multe funcții pentru că și dotările sunt numeroase.

Din poza de jos se vede că are o plită electrică clasică, de aceea are și un preț atât de atractiv. Plitele vitroceramice sunt prezente pe aragazuri mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul e complet electric și puteți renunța la alimentarea cu gaz ori la butelie. Un modele electric oferă avantaje numeroase în special dacă e vorba de cuptor. Mâncarea e gătită mai uniform cu ajutorul ventilatorului numărul de funcții de gătire crește. Bineînțeles, numeroase dotări au rol în acest sens și să nu uităm nici de restul. E un aparat eficient și nu ar trebui să vă preocupe prea mult consumul, clasa de eficiență energetică e A. Chiar dacă e compact, aveți o plită generoasă și cu mult spațiu între arzătoare.

Păreri pro și contra

Doar din poza de prezentare se poate concluziona că e o variantă cu lățime mică (50 cm) și interior spațios. Acum puteți încerca mai multe rețete pentru că aveți un cuptor de 67 litri cu 6 moduri de gătire, iar temperatura poate fi ajustată după bunul plac. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite și cel mai mare are o putere de 1.5 kW, poate că și de ajuns pentru că nu veți găti mult. Mâncarea gătită la cuptor e mai sănătoasă, adică nefriptă.

Hansa FCEW56069 nu are acel timer dar și așa poate că vreți să verificați din când în când preparatul și sunt timere de bucătărie interesante, care le puteți lua cu voi în cameră. Combinația de alb cu negru e destul de plăcută, ca și cea cu argintiu/inox.