Hansa FCEW53041, aragaz electric cu adâncime de 60 cm

Aragazul electric Hansa FCEW53041 pare să fie cel mai ieftin model fără gaz, dar se datorează și faptului că plita nu e foarte avansată. Arzătoarele sunt clasice și cred că vă amintesc de un reșou, iar o plită vitroceramică e puțin superioară dacă vorbim de randament. Bineînțeles, poate nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un astfel de aparat deoarece sunt variante mai scumpe care chiar impresionează. Uneori v-ați întrebat dacă niște incorporabile ar fi o soluție, ei bine, doar dacă aveți un buget mai mare (în jur de 1000 de lei) și un mobilier potrivit.

Doar din poza de jos se vede că discutăm de un aragaz diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are patru zone de gătit și puterea lor e direct proporțională cu dimensiunea lor. Puteți alege cu ușurință treapta dorită în funcție de preferințe ca la oricare alt aragaz. Dacă obișnuită să frigeți mâncare pe plită, v-aș recomanda una pe gaz deoarece randamentul e mai generos.

Cuptorul are o capacitate de 69 litri și dotări destul de bune pentru un așa buget: grill, timer, iluminare interioară, încălzire inferioară și încălzire superioară. Deci are ceva mai multe funcții care pot fi utile pentru obținerea preparatului dorit. După cum am menționat mai sus, acest model are o lățime ceva mai mică, dar adâncimea e suficient de mare pentru ca plia să fie spațioasă și cuptorul mai încăpător.

Păreri pro și contra

Sunt incluse câteva accesorii care poate le știți deja: două tăvi pentru copt, capacul metalic și grătarul de la cuptor. Anumite accesorii sau vase pot fi depozitate în sertarul inferior care e un plus pentru orice aragaz, dar nu toate îl au. Cuptorul electric e mult peste cel pe gaz chiar dacă nu e multifuncțional deoarece încălzește uniform și dotările diferă de la un model la altul.

Hansa FCEW53041 poate înlocui cu succes aragazul vechi deoarece are nevoie doar de alimentare electrică, adică o priză. E destul de dificil pentru cei care folosesc o butelie cu gaz pentru că e grea și trebuie un loc de depozitare.

Te-ar mai putea interesa