Hansa FCEW53001, aragaz electric

Aragazul Hansa FCEW53001 se adresează în principal celora care vor să gătească eficient. La acest lucru va contribui cuptorul electric care gătește fără ardere de gaze și în mod uniform (acestea fiind și atuurile unui cuptor pe curent). Nu trebuie să vă îngrijorați legat de consumul de curent deoarece acest model e unul care are o clasă de eficiență energetică A-20%.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Se poate spune despre acest model că e unul care îmbină utilul cu plăcutul.
Din imaginea pe care am pus-o mai jos se poate vedea că are capacul metalic și că vorbim de un model de culoare albă.

Aragazul
Aragazul

Specificațiile care te-ar interesa la acest model ar fi faptul că e complet electric [adică plita e electrică (cu patru zone de gătit) și cuptorul e și el electric], consumul deloc mare de curent și că are plită emailată.
Printre accesoriile cu care vine se numără o tavă adâncă care e un accesoriu standard.

Plusurile acestui model ar fi prețul de achiziție foarte mic (chiar sunt uimit de cât de mic e), faptul că e mult mai sigur spre deosebire de modelele pe gaz și că e ușor de utilizat. Să nu mai spun de faptul o să gătești mult sănătos deoarece nu au loc arderi de gaze.
Lucrurile care nu le apreciez la el nu există deoarece chiar e un aparat bun.

Concluzia mea legată de acest model e că e unul foarte bun prin prisma prețului și a funcționalității. Și în anii trecuți puteai cumpăra ceva de genul acesta, dar erau la prețuri cel puțin duble. Să nu uităm și de faptul că brandul Hansa e unul nemțesc localizat în Polonia, iar asta ne spune că beneficiem de produse foarte calitative.

Dacă te interesează alt model atunci modelul AEG 47095VD-WN ar fi o alternativă cu prețul următor, adică e al doilea cel mai ieftin aragaz electric. Din păcate, prețul e dublu în comparație cu cel al modelului de față.

Te-ar mai putea interesa