Hansa FCEB53000, aragaz culoare maro

Dacă ești interesat de un aragaz electric pe maro atunci eu îți recomand modelul Hansa FCEB53000. Acesta e unul complet electric, iar cuptorul e unul care are o capacitate de 69 de litri. E o capacitate normală, iar dacă te interesează lățimea atunci trebuie știut că e de 50 centimetri (dimensiunile sunt 85x50x60cm – ÎxLxA).

Costul de achiziție nu e deloc mare, iar din această cauză are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu trebuie legat la rețeaua de gaz, deci nu o să avem probleme cu gazul.
Am pus alături o imagine pentru a vedea cum arată, iar în aceasta poți vedea că e un model de culoare maro închis și dotat cu un panou care are 5 butoane. (nu are buton de aprindere electrică din moment ce e un aragaz electric).

Aragazul
Aragazul

Specificații interesante la acest model ar fi cele 4 arzătoare alimentate în mod electric, cuptorul care e tot electric și construcția rigidă. Consumul de curent nu e prea mare deoarece clasa de eficiență energetică e A, mai exact a-20%.
Capacul aragazului e unul metalic și din această cauză nu veți avea probleme cu el.
Pe partea de accesorii nu putem lăuda aparatul cu mare lucru, ci doar cu o tavă plată.

Avantajele folosirii unui aparat precum acesta ar fi că e disponibil pe maro, că nu costă prea mult, că vine de la un brand de calitate, fiabilitatea ok (garanția standard e de 2 ani) și că te ajută să gătești mai sănătos.
Din păcate acest model nu vine cu cablu de alimentare și din această cauză va trebui să apelați la un electrician priceput.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte eficient energetic, dar și la prepararea diferitelor mâncăruri. Instalarea sa nu e prea complicată, dar va trebui să apelați la un instalator priceput și de aceea pe lângă banii care-i dați pe aparat va mai trebui să-i plătiți și instalatorului pentru serviciul oferit (conectarea la curent).
Dacă vreți să folosiți aparatul în cunoștință de cauză atunci îți recomand să citești manualul de utilizare, dar și geamul pe care sunt inscripționate diferite instrucțiuni.

Te-ar mai putea interesa