Hansa FCCX68235, aragaz electric premium

Hansa FCCX68235 e un aragaz electric cu patru zone de gătit și cu o clasă de eficiență energetică A++. Capacitatea cuptorului e de 66 litri în condițiile în care lățimea e de 60 centimetri (e o lățime normală).
Probabil că te gândești de ce să alegi un aparat precum acesta în defavoarea unuia pe gaz, iar răspunsul meu ar fi că datorită faptului că nu mai ai stres că privire dacă ai închis sau nu gazul după ce ai folosit aparatul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un parat foarte bun, dar care nu vine la pachet cu cablul de alimentare. Un lucru stupid, zic eu.
Am pus alături o poză cu modelul acesta, iar eu zic că arată foarte bine.

Aparatul
Aparatul

Specificații care te-ar interesa la modelul acesta ar fi că alimentarea plitei și a cuptorului e electrică, că e dotat cu grill, că are o capacitate de 66 litri și că e pe culoare inox.
Cuptorul e unul care oferă posibilitatea gătirii prin 8 moduri, iar butoanele din panoul de comandă sunt unele de tip push.
Probabil că nu te-ai fi așteptat, dar acest model nu are capac, iar cablul de alimentare lipsește și el.
Ușa e una cu trei straturi de geam, iar acest lucru te va ajuta la menținerea temperaturii constante.

Plusurile modelului acesta ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut (e de culoare inox) și dotările cu care vine la pachet, adică ghidaje pentru tăvi și două tăvi… pe lângă grătarul din dotare.
Dezavantaje la acest model ar fi că nu vine cu cablu și că nu are rotisor.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bune pentru cei interesați de a pregăti diferite feluri de mâncare fără a fi nevoie de gaz. Gătind la curent înseamnă că o să gătiți mai sănătos, iar un alt avantaj al acestui lucru ar fi că mâncarea se face uniform.
Poate că vei avea reticențe deoarece nu cunoști brandul, iar din această cauză eu trebuie să sun că brandul e unul nemțesc localizat în Polonia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa FCCX68235, aragaz electric premium”

Comentariile sunt închise.