Hansa FCCX680009, aragaz electric cu volum de 62 litri

Aragazul Hansa FCCX680009 are un aspect plăcut pe inox și în combinați cu negru, chiar iasă în evidență. Mulți producători preferă această combinație de culori, dar mai sunt și cele pe alb care mi se par la fel de atrăgătoare. Lăsând la o partea designul, veți observa că panoul de control e complet mecanic și e ușor de folosit datorită pictogramelor. Doar din imagine se poate concluziona că e vorba de un model complet electric.

Are o capacitate de încărcare mare pentru că e vorba de un model lat care e numai bun pentru nevoile voastre. Cele de 50 cm au o plită prea mică și chiar și cuptorul are de suferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e simplă fără grilaje sau forme în relief, deoarece e vorba de o suprafață vitroceramică. Are patru arzătoare care sunt bine evidențiate și cel mare e poziționat în spate. Puterea totală a plitei e destul de mare e prezent un indicator de căldură reziduală care e foarte important a aceste plite. Cele cu inducție sunt tot timpul reci pentru că se încălzesc doar vasele care le puneți (trebuie să fie feromagnetice). Cuptorul e unul multifuncțional pentru că are 8 moduri de preparare, pictogramele sunt prezente pe marginea butonului.

Păreri pro și contra

Aveți o funcție de curățare cu abur și multe aragazuri o au, astfel că vă va ușura munca. Ușa cuptorului se curăță și ea ușor pentru că geamul de la interior se demontează ușor. Cele trei straturi de geam fac ca ușa să fie destul de rece. Pentru anumite preparate e foarte important să preîncălziți cuptorul, astfel durata de coacere/gătire e scurtată și rezultatele sunt mai bune. E echipat cu sertar cu ghidaje pentru a putea pune diverse ustensile în el sau chiar tăvile. E inclusă o tavă adâncă dacă chiar aveți nevoie de ea.

Hansa FCCX680009 nu excelează la toate capitolele pentru că nu e cel mai scump model de pe piață, iar lipsa timerului poate v-ar deranja. Totuși, acesta e util doar dacă știți cu exactitate timpul necesar pentru un anumit preparat