Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa FCCX64000, aragaz electric pe inox

Hansa FCCX64000 e un aragaz interesant pe inox, cu panou de control mecanic, alimentare electrică și plită vitroceramică. Puteți alege pe acest aragaz ori unul pe maro sau alb. Chiar dacă numele diferă puțin, există modele identice. Jos am pus o poză cu acesta și se poate observa cât de elegant este. Poate că o combinație cuptor+plită e ceva mai scumpă dar nu cu mult. Incorporabilele sunt alegere mai potrivită pentru cei care vor să economisească spațiu în bucătărie. Dacă nu vă place plita în sensul că oferă un randament inferior, alegeți un aragaz mixt – plită pe gaz și cuptor electric.

E oarecum normal să fie mai scump decât un aragaz cu gaz, deoarece la acesta sunt incorporate tehnologii avansate de încălzire. Oricum arată mult mai bine decât unul clasic și nu costă foarte mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aragazul

Aragazul

Plita electrică e cu sticlă vitroceramică și deci are suprafață lucioasă, iar curățarea ei se face diferit. Arzătoarele sunt de 1.2 kW, 1.8 kW și 2.3 kW, deci are de toate dimensiunile (cu cât e mai mare cu atât e mai puternic). Cuptorul are grill, rotisor, alimentare electrică, volum de 69 litri, iluminare cuptor și altele. Este inclusă o tava adâncă iar alte tăvi pot fi luate și ulterior. Este la fel de mare ca un aragaz obișnuit, dar există și modele mai înguste dar asta presupune și o plită mai mică.

Caracteristicile speciale sunt: cele 4 funcții de gătire (unele aragazuri au 8 funcții), email ușor de curățat și ușă cu 2 geamuri. Unele modele oferă un control electronic, adică timerul e digital (ecran LED).

Plusuri: cuptor mare, arzătoare puternice, rotisor, arată bine, e fiabil, poate fi folosit cu ușurință etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCCX64000 e o variantă interesantă ținând cont de cele oferite mai sus. Poate înlocui orice aragaz mai vechi, chiar și dimensiunile corespund. Puteți renunța la butelia cu gaz și veți câștiga mai mult spațiu unde veți pune aragazul. Îl puteți lua chiar și pentru o locuință mai mare deoarece își face treaba. Se potrivește perfect alături de alte aparate care sunt tot pe inox/negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu