Hansa FCCX59226, aragaz electric cu plită vitroceramică

Hansa FCCX59226 e un aragaz modern pentru persoanele interesate de ceva complet electric cu plită vitroceramică. Printre dotările premium alte aparatului se numără cele 10 funcţii, rotisor, supergrill, capacitatea mare (XXL), uşa de tip CoolDoor3, curăţarea catalitică şi prezenţa ventilatorului.

Modelul acesta vine la un preţ, iar pe aceşti bani primim un aparat uşor de folosit care e echipat cu o multitudine de dotări utile.
Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul de culoare inox cu un panou de comandă minim şi cu ecran.


Păreri pro şi contra

Modelul Hansa FCCX59226 are plită vitroceramică cu 4 zone de gătit. Comparativ cu o plită pe gaz aceasta nu are nevoie de aprindere electrică ori cu chibrit. Pentru siguranţa dvs. are indicator de căldură reziduală.
Partea de cuptor e tot electrică cu volum de 66 litri. Din această cauză e considerat ca fiind un cuptor XXL. Foarte util va fi ventilatorul care asigură o coacere uniformă. Faţă de modele pe gaz acesta are încălzire rapidă şi încălzire pe mai multe zone (sus-jos, jos, sus).
Dimensiunile sunt unele normale de 50x60x85 lxaxî. E vorba despre un model normal care nu e slim întrucât modelele slim au 45cm.

Mulţi care achiziţionează aparate electrice sunt interesaţi de consum, iar din această cauză trebuie să precizez că modelul acest are vechea etichetă energetică. Pe aceasta e menţionată clasa A cu un consum energetic de 1 kWh per ciclu şi 0,9 kWh per ciclu cu ventilaţie.
Pe pagina 27 din manualul de utilizare e o recomandare care spune că aparatul a fost făcut pentru a funcţiona la curent trifazic, dar poate funcţiona şi la curent monofazic. Diagrama se află pe capacul casetei de conectare şi în manual pe pagina 3 figura 4b. Aparatul are rezistenţă circulară 2kW şi putere totală de 9,2 kW.

Te-ar mai putea interesa