Hansa FCCX59209, aragaz electric A++

Hansa FCCX59209 e un cuptor electric decent și spre deosebire de cele mixte, aceasta are și o plită electrică. E și mai scumpă decât una cu gaz și e normal să fie așa deoarece are o tehnologie mai modernă de încălzire. panoul de control e destul de interesant și mă refer în special la acel ecran LED generos. Are destul de multe funcții dar tot nu se compară cu unul incorporabil. Bineînțeles, incorporabilele sunt de mai multe feluri iar cele mai scumpe sunt mai performante și au ceva mai multe funcții/programe. Acesta se adresează celor care nu au un mobilier corespunzător pentru a instala un cuptor incorporabil dar aveți suficient spațiu pentru un aragaz.

Acesta nu e un aragaz foarte mare deoarece lățimea sa e una de 50 cm, deci cam ca și majoritatea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul
Panoul

Alimentarea plitei și a cuptorului e electrică motiv pentru care e bine să aveți o priză în apropiere deoarece cablurile de alimentare nu sunt foarte lungi (chiar și un prelungitor poate ajuta). Are patru arzătoare diferite, spre deosebire de alte aragazuri, acesta are: un arzător mic de 1.2 kW, două arzătoare normale de 2 kW și un arzător mare de 2 kW.

Ca și dotări, cuptorul are: grill, iluminare, cronometru digital, multe funcții și programe. Capacitatea sa e una peste medie – 65 litri, astfel că puteți găti mai mult decât ați putea să o faceți cu un aragaz obișnuit. La capitolele programe și funcții are: convecție aer fierbinte, încălzire inferioară, încălzire superioară și altele.

Accesoriile incluse sunt cele uzuale: tavă plată și o tavă adâncă (diferă puțin de la un model la altul). Designul e unul pe inox și cu negru. Caracteristicile speciale sunt următoarele: 10 moduri de gătire, email (curățare mai ușoară), plită cu sticlă vitroceramică, ușă cu 3 straturi de geam (ușă rece și nu sunt pierderi de căldură) și altele.

Plusuri: arată bine, ușor de folosit, vine cu accesorii decente, volum mare, ecran LED generos etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hansa FCCX59209 poate fi un ajutor pentru voi și comparativ cu un pachet promo cuptor+plită, e ceva mai ieftin. Dacă vreți să alegeți un pachet asemănător, ar trebui să alegeți un cuptor și o plită pe gaz deoarece e mai ieftin și randamentul de la plită e mai bun. Alte alternative ar putea fi aragazurile mixte, cuptor e electric și plita e cu alimentare pe gaz.

Te-ar mai putea interesa