Hansa FCCX59129, aragaz electric

Nu prea găsești în comerț aragazuri complet electrice, dar uite că cei de la Hansa au făcut un astfel de model – Hansa FCCX59129. Vine cu un cuptor electric, iar pe partea de plită are o plită electrică cu 4 zone de gătit. Chiar dacă-i un model complet electric, consumul de curent e unul minim deoarece are clasa A de eficiență energetică care e cu 20% mai eficientă decât clasa A de la alte aparate de acest gen.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu trebuie uitat că aparatul chiar își merită banii deoarece are o capacitate mare a cuptorului – 65 litri așa încât tu să poți găti ceea ce dorești în porții mai mari.

Aparatul
Aparatul

Alimentarea plitei și a cuptorului se face în mod electric, iar consumul de curent e unul mic caracteristic clasei A. Ca o facilitate mai deosebită acest electrocasnic are grill care va ajuta la prepararea mâncărurilor preferate (legume, diferite preparate din carne etc).
După cum ați putut vedea din imaginea de mai sus, acest model e unul de culoare inox așa încât să se potrivească de minune cu o bucătărie modernă.
Ceva foarte interesant la acest model e că are o greutate extrem de mică de 39 kilograme. Acest lucru e folositor deoarece contribuie la o mai ușoară montare a aparatului acolo unde vreți.
La interior e emailat, ceea ce presupune că se poate curăța mai ușor.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt dimensiunile nu prea mari (lățimea e de 50 centimetri în condițiile în care alte modele au 60 cm). Un alt lucru pe care o să îl apreciezi e că aparatul acesta vine de la un brand nemțesc localizat în Polonia.

Deci, dacă vrei să scapi de grija buteliei sau a gazului atunci un model de aragaz precum acesta ar fi o recomandare din partea mea. Un astfel de electrocasnic te va ajuta să gătești mai sănătos întrucât în cuptor nu se mai ard gaze, iar coacerea o să fie și ea mai uniformă.

Te-ar mai putea interesa