Hansa FCCX58236030

Aragazul Hansa FCCX58236030 e unul modern datorită designului și dotărilor sale. Nu e vorba de un aragaz oarecare, ci de unul electric cu plită vitroceramică și cuptor electric. Chiar dacă nu oferă un volum mare datorită lățimii sale (50 cm), e dotat cu rotisor. E o dotare utilă pentru cei care gătesc des și vor să încerce ceva nou. Nu sunt multe cu rotisor, deci nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta în special că puteți spune adio buteliilor cu gaz. Cu acesta veți evita situații le în care rămâneați fără gaz în mijlocul programului de gătit. Chiar dacă varianta electrică e presupune un const lunar puțin mai mare, e soluția mai comodă și modernă pentru bucătăria dumneavoastră. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e unul plăcut în special că producătorul a optat pentru o culoare precum inox, iar restul e pe negru. E ușor de folosit deoarece fiecare arzător are un buton corespunzător, dar și cuptorul are unul.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o plită cu sticlă neagră vitroceramică, care are 4 arzătoare de dimensiuni diferite. E recomandat să lăsați plita să se răcească prima dată înainte de a o curăța, deoarece se încălzește în timpul folosirii ei (deci nu e una cu inducția la care se formează un câmp magnetic). Chiar dacă randamentul nu e ridicat ca la cele pe gaz, sunt suficient de puternice pentru uz zilnic. Cuptorul e dotat cu: iluminare, rotisor, timer, curățare catalitică și grill. Sunt dotări bune pentru dimensiunile sale și cât costă.

Sertarul din partea de jos e util pentru cei care vor să aibă vase sau ustensile la îndemână și care le folosesc des la gătit. Am observat că oferă și 8 moduri de gătit, care le întâlnim și la alte aragazuri de la acest producător. Deci nu e obligatoriu să optați pentru acesta dacă nu doriți de exemplu, rotisorul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sertarul inferior, aspect elegant, preț justificat, compact și ușor de folosit chiar și de un amator.

Minusuri: randamentul arzătoarelor nu e chiar așa de ridicat ca cel oferit de arzătoarele pe gaz.

Concluzie

Acest Hansa FCCX58236030 e un model ceva mai îngust decât altele și dacă aveți o bucătărie mică, acesta e aragazului care-l căutați. Plus că pentru un aragaz cu gaz trebuie să găsiți o locație pentru a depozita și acea butelie. Alături de acesta vă recomand și o hota însă ar fi bine să fie tot pe inox.

Te-ar mai putea interesa