Hansa FCCX58210, aragaz electric

Aragazul Hansa FCCX58210 e unul electric și nu e unul oarecare (se poate observa din designul său). Panoul de control e diferit adică are un control electronic ceva mai interesant (pictograme, timer electronic, butoane pentru ajustarea unor parametrii). Combinația de negru cu inox e o alegere excelentă. Există modele mixte care pot fi alternative mai ieftine și se datorează faptului că are tehnologii mai puține. Îmi plac plitele pe gaz deoarece au un randament ridicat, dar și la acesta plita e puternică.

Alternativele sunt modelele mai accesibile sau puteți alege și un alt brand dacă nu sunteți fan Hansa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea e una electrică și valabilă pentru plită și cuptor. Are arzătoare de dimensiuni diferite și puterea e direct proporțională cu dimensiunea arzătorului. Adică cu cât e mai mare arzătorul cu atât e mai performant. De exemplu, arzătorul mare e de 2kW dar poate fi mai mică în funcție de treapta aleasă.

Cuptorul are grill, rotisor, alimentare electrică, volum de 66 litri, iluminare interioară, convecție aer fierbinte și altele. În pachet sunt incluse următoarele: o tavă plată și o tavă adâncă. Dimensiunile cuptorului dar și al plitei pot afecta dimensiunile aragazului. La acesta lățimea acestui model e de 50 cm, iar restul dimensiunilor sunt relativ aceleași. Există modele mai late dar și plita și cuptorul sunt mai generoase. Pe partea de design are un finisaj pe inox iar restul e pe negru.

Nu cred că un aragaz pe alb ar arăta mai bine. Caracteristicile speciale sunt următoarele: cele 8 funcții de gătire, încălzire rapidă, decongelare, curățare ușoară și ușă cu două geamuri.

Plusuri: designul elegant, multe funcții de gătire, accesoriile incluse, arzătoare puternice.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hansa FCCX58210 e un aragaz ceva mai deosebit iar dimensiunile sale sunt aceleași indiferent că are tehnologii mai bune decât cele de la aragazurile pe gaz. Puteți lua în considerare și niște incorporabile deoarece la un preț apropiat puteți găsi câteva modele (cuptor + plită), totuși dacă vreți ceva similar ca și dotări, va trebui un buget ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa