Hansa FCCX54100, aragaz cu 4 funcții pentru cuptor

Aragazul electric Hansa FCCX54100 are dotări bune pentru cât costă și cred că le veți apreciat. Arată mult mai bine decât alte modele din segment și în funcție de necesități, veți face alegerea corespunzătoare. Aragazurile pe gaz costă mai puțin pentru că nu au multe tehnologii e încălzire, însă nu e diferență mare între unul electric și unul mixt (cu plită pe gaz). Cred că vă doriți un aragaz complet electric deoarece nu vreți să mai aveți de a face cu alimentarea pe gaz și gătiți des la cuptor.

Aparatele acestui brand au prețuri corecte pentru ce oferă și concurența de pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita electrică de la acest aragaz nu e ca și cea clasică pentru că sunt două arzătoare mici și două arzătoare normale, doar că puterea lor e cea mai mare, adică arzătoarele mici sunt de 1.2 kW și cele normale sunt de 1.8 kW. Astfel, puterea totală a plitei e destul de generoasă și poate că nu vă doriți ceva mai mult.

Funcțiile cuptorului electric sunt cele esențiale: grill (2000 W), iluminare interioară, încălzire superioară și încălzire inferioară. Pot spune că e peste un cuptor pe gaz, însă cele cu ventilator sunt chiar mai bune dacă aveți un buget mai mare.

Sunt incluse mai multe accesorii decât la alte modele similare și aici mă refer la tavă adâncă ProCook, o racletă pentru curățare și probabil mai o tavă.

Păreri pro și contra

Avantajele unui aragaz electric sunt destul de multe: nu mai e nevoie de alimentarea cu gaz, design mai elegant, cuptor cu mai multe funcții și rezultatele sunt mai bune. Faptul că plita e una clasică, nu aveți nevoie de tigăi speciale (feromagnetice) deci puteți încălzi mâncarea chiar dacă e într-un vas de yenă. Dacă bugetul vă permite un aragaz mai scump, ar trebui să considerați un cuptor cu ventilator, dar nu e obligatoriu.

Hansa FCCX54100 funcționează bine și cu un consum mic de energie, de aceea are clasa de eficiență A. E recomandat să aveți prize foarte bune în caz că vreți să folosiți simultan plita și cuptorul.

Te-ar mai putea interesa