Hansa FCCW69209, aragaz electric alb

Aragzul Hansa FCCW69209 e unul dintre modelele electrice cu finisaje pe alb și negru. Multe modele electrice sunt pe inox dar cam tot așa arată, mă refer în special la plită. Mai există și aragazurile mixte care sunt alegeri la fel de bune doar că plita e pe gaz deci randamentul e mai mare. La acestea, nu mai trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără gaz. Îmi plac cuptoarele electrice deoarece căldura e mai bine distribuită și volumul e mai generos. E ușor de folosit deoarece are un control electronic și acest tip e prezent doar pe aceste electrice (pe cele cu gaz sau mixte, e mecanic).

Prețurile sunt ok pentru acest model și ar trebui să profitați de promoție deoarece veți economisi niște bani (promoția e un temporară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Alimentarea e electrică atât pentru plită cât și pentru cuptor. Plita e una cu sticlă vitroceramică și cele patru arzătoare sunt de dimensiuni diferite: cel mare e de 2.3 kW, cel mic e de 1.2 kW și cele normale e la 1.8 kW. Fiecare arzător are o putere diferită, astfel că poate face față unei sarcini diferite. Cuptorul e dotat cu următoarele: grill, încălzire superioară, încălzire inferioară etc.

Accesoriile incluse sunt și ele importante, doar că sunt puține în cazul acestui model (doar o tavă). Având în vedere că are un cuptor mre, și dimensiunile sale sunt generoase: 60 cu 60 cm (adâncime și lățime). Caracteristicile speciale ale acestui aragaz sunt: cele 10 moduri de gătit (e prezent doar la modelele electrice sau cuptorul trebuie să fie electric), plita vitroceramică și altele. Se poate observa că nu are un capac de aceea e bine să aveți în fața aragazului faianță ori o suprafață ușor de curățat (având în vedere că se poate murdări atunci când gătiți pe plită).

Plusuri: arată bine, e fiabil, cuptor generos, alimentare electrică, multe moduri de gătit și design ergonomic.
Minusuri: nu prea are în acest preț.

Hansa FCCW69209 e un aparat care probabil vă va scuti de ceva lucru și care poate oferi rezultate mai bune (o mâncare mai bine gătită). Nu orice aragaz are un cuptor cu un volum așa de mare, funcții diverse și control electronic. Poate lipsa rotisorului e un minus dar nu orice îl folosește. Alături de acesta o hotă cu design alb ar arăta perfect și puteți lua una chiar care se poate monta pe perete (de tip șemineu).

Te-ar mai putea interesa