Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa FCCW68204, aragaz electric alb

Aragazul Hansa FCCW68204 e unul cu alimentare electrică atât pentru plită cât și pentru cuptor. Am văzut modele similare pe alte culori, deci puteți alege un aragaz care să se asorteze cu bucătăria. Cam toate au același specificații, doar aparatele incorporabile oferă ceva mai multe funcții dar sunt și ceva mai scumpe. Fiind un modele electric, e și normal să aibă și un control electronic. Jos am pus o poză cu acesta, iar variantele pe alte culori au albul înlocuit cu o altă culoare. Indiferent de alegere, nu veți regreta că ați ales un aragaz cu cuptor electric.

Cuptoarele electrice sunt mai bune deoarece încălzesc uniform și depinde și de dotările fiecăruia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aragaz

Aragaz

Plita e electrică și se poate observa din poza de sus iar suprafața e din sticlă vitroceramică. Plitele electrice au mai avansat cu timpul astfel că acuma sunt mai puternice. Arzătoarele acestei plite sunt de 2.3 kW, 1.2 kW și 1.8 kW. Nu sunt foarte puternice acele arzătoare, dacă le compar cu cele ale plitelor pe gaz, dar sunt suficient de bune. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite .

Ca și dotări cuptorul are: grill, un volum de 65 litri, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară și altele. Alături de acest aragaz veți primi: o tavă adâncă și o tavă plată. La capitolul design are finisaj pe negru cu alb, înălțime de 85 cm, o lățime și o adâncime de 60 cm. Dimensiunile aparatului țin și de cât de încăpător este, iar în acest caz se datorează cuptorului generos. Oferă în plus (comparativ cu un aragaz pe gaz): 8 funcții de gătire, încălzire rapidă, decongelare, email ușor de curățat și ușă cu 2 geamuri.

Plusuri: arată bine, dotările speciale, fiabilitatea, cuptor generos, control electronic și accesoriile incluse.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCCW68204 nu e un aparat electrocasnic compact ori foarte ieftin ci mai degrabă unul elegant, eficient și modern. Poate fi considerat o alternativă la incorporabile deoarece nici la aceasta nu mai e nevoie de o alimentare cu gaz și funcțiile oferite sunt decente. Incorporabilele vă ajută să economisiți spațiu și unele au ceva mai multe dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu