Hansa FCCW68200, aragaz electric mare pe alb

Aragazul electric Hansa FCCW68200 e unul mare și se vede cel mai bine din poze, adică are o lățime de 60 cm. Până la urmă veți avea o plită spațioasă și un cuptor încăpător în care puteți pune orice. Evident, e complet electric și o alternative cam la fel de bună e un aragaz mixt. Ideea e că un cuptor electric e mult mai bun decât cele pe gaz deoarece are multe dintre ele au ventilator, deci funcțiile de încălzire sunt mai multe. Modelul prezentat mai jos dispune de un cuptor cu 8 funcții și cred că cele mai multe dintre ele sunt foarte utile.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control și pictogramele sunt poziționate pe dunga neagră. Sunt evidențiate bine și timerul mai că nici nu se observă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede destul de ușor că are o plită electrică deoarece suprafața ei e din sticlă vitroceramică și nu sunt prezente grilaje. Puterea lor e una modestă și nu se folosește de inducție pentru încălzire, dar sunt și astfel de plite pe aragazuri mai scumpe. O astfel de opțiune depinde și de preparatele alese. Poate că nu veți frige prea multe pe plită, deci de ce să cheltuiți mai mult?

Îmi place timerul digital deoarece se poate supraveghea mai bine timpul rămas și se setează foarte ușor. Cuptorul dispune de ventilator, iluminare și alte dotări. Funcțiile de încălzire sunt diverse combinații ale acelor dotări și pot să vă spun că nu lipsește convecție cu aer fierbinte, care e foarte importantă.

Păreri pro și contra

E vorba de un aparat cu eficiență energetică A+, un design elegant, panou de control ușor de folosit, numeroase moduri de gătit pentru cuptor, prețul mi se pare accesibil pentru ce veți primi. Veți observa că cele mai multe aragazuri din acest buget sunt de dimensiuni mici, dar faceți efortul și optați pentru unul cât mai mare pentru că veți găti mai ușor cu el. Bineînțeles, poate că nu dispuneți de mult spațiu, de aceea unii preferă aparatele incorporabile care nu sunt mai scumpe decât un aragaz.

Hansa FCCW68200 se instalează foarte ușor și e recomandat să aveți o priză foarte bună în apropiere pentru că aragazul nu are un cablu foarte lung.

Te-ar mai putea interesa