Hansa FCCW680009, aragaz electric cu plită vitroceramică

Aragazul Hansa FCCW680009 e un model nou și destul de elegant care arată foarte bine în orice bucătărie. E perfect dacă vreți o bucătărie modernă cu design minimalist, iar un astfel de aragaz nu oferă capac pentru plită. Îmi place combinația de alb cu negru aleasă de producător și o vedem la mai toate modelele însă mai sunt și pe inox pentru cei care au aparate pe acea culoare. Bineînțeles, mai sunt și alte culori dar acelea sunt ceva mai rare.

Reprezintă o soluție modernă pentru cei care nu vor să mai folosească gazul pentru a găti, iar rezultatele sunt bune când vine vorba de cuptorul său. Alternative pot fi aragazuri mixte și nu aș opta pentru alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are 4 zone de dimensiuni variabile – două de 1.2 kW și două de 1.7 kW. Cuptorul are un încălzitor superior de 900 W, un încălzitor inferior de 1100 W și un supergrill de 2000 W. Cu alte cuvinte, e un aparat puternic și destul de bine dotat, iar iluminarea interioară nu lipsește pentru a supraveghea mai bine preparatul. Nu e chiar atât de mic adică are o lățime de 60 cm, iar cuptorul are o capacitate de 65 litri. Panoul de control mecanic e simplu de folosit și e prezent și un indicator de căldură reziduală pentru a ști cu exactitate când puteți atinge plita în siguranță pentru a o curăța. Aceasta nu se răcește imediat după utilizare, de aceea e necesar acel indicator.

Păreri pro și contra

Ușa cuptorului are 3 straturi de geam și geamul interior se demontează ușor pentru a fi curățat, pe când la alte aragazuri se demontează ușa pentru a curăța partea interioară. Interiorul cuptorului are email ușor de curățat și funcția de curățare cu abur vă ajută mult fiind și cea mai populară soluție de curățare. Aparatele noi sunt eficiente energetic, iar clasa de eficiență la acesta e A.

Hansa FCCW680009 are o plită minimalistă și care se curăță foarte ușor având o suprafață din sticlă vitroceramică. Aceasta e destul de rezistentă însă trebuie aveți grijă să nu scăpați ceva ascuțit pe ea.

Te-ar mai putea interesa