Hansa FCCW67034010

Din câte am observat aragazurile electrice se tot ieftinesc deoarece sunt tot mai apreciate datorită funcțiilor suplimentare și pentru că sunt ușor de folosit. Un astfel de model e Hansa FCCW67034010 care aduce alimentare electrică atât pentru plită cât și pentru cuptor. Spun că nu e mare diferență între cele electrice și cele pe gaz deoarece acesta oferă multe dotări interesantă în acest buget. Aici mă refer la sertarul inferior, ecran digital, plită vitroceramică, iluminare cuptor, grill și altele. După cum bine știți aragazuri pe gaz cu sertar inferior sunt destul de scumpe. Oricum, nu e ici primul model de genul dar nici ultimul. Deci sunt suficiente alternative dacă nu vă place acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos se observă că e un model mare și aici mă refer la un volum generos oferit de cuptor. Deasemenea s-a renunțat la capac deoarece era inutil dar și la butoanele speciale pentru aprindere, că doar e unul electric.

Așa arată din față
Așa arată din față

Specificații tehnice

Plita e dotată cu patru zone de gătit: mic, mare și normale. E una vitroceramică și care oferă un randament satisfăcător: arzătorul mare de 2.2 kW, cel mic de 1.1 kW și cele normal de 2.2 kW. Bineînțeles curățarea plitei se poate face doar după ce se răcește și nu e ca și la cele cu inducție (în care doar vasele se încălzesc prin formarea unui câmp magnetic).

Cuptorul prezintă următoarele dotări: grill, iluminare, 8 moduri de gătire (acele funcții suplimentare de care vă ziceam anterior și care nu le veți întâlni la aragazurile pe gaz) și timer electronic. Nu e un timer mecanic deoarece are ecran LCD și care vă ușurează puțin munca prin supravegherea mai bună a cuptorului. Nu trebuie să neglijăm sertarul din partea de jos deoarece puteți pune ustensilele sau vasele care le folosiți des cu acest aragaz.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sertarul inferior devine destul folositor pentru ustensile sau vase, design plăcut, preț atractiv, nu mai e nevoie de alimentare cu gaz, e ușor de folosit și volum mare.

Minusuri: nu dispune de funcție de autocurățare.

Concluzie

Acest Hansa FCCW67034010 e un aparat electrocasnic mare care poate fi pus fără probleme în locul vechiului aragaz deoarece are o lățime de 60 cm și o adâncime tot de 60cm. Cu alte cuvinte, acele dotări și caracteristici nu au afectat dimensiunile aparatului. Vă recomand alături de acesta o hotă tot pe alb dar nu neapărat de la același producător.

Te-ar mai putea interesa