Hansa FCCW59209, aragaz electric

Pentru cei care s-au săturat de aragazurile pe gaz recomand acest Hansa FCCW59209 deoarece e un model electric complet. Deci, nu e un model mixt (plită pe gaz și cuptor electric), ci unul care are plită și cuptor electric. Multă lume alege astfel de aragazuri datorită avantajelor cu care vin adică nu există riscurile pierderilor de gaz, mâncarea e coaptă uniform în cuptor și nu există stres cu aprinderea de tip electric.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci e și eficient… având clasa A++ de eficiență energetică. O facilitate deosebită cu care vine e cea de grill și e foarte utilă în cazul în care doriți să preparați ceva mai special.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu o plită și cuptor alimentate electric. Cuptorul e unul cu o capacitate de 65 litri care o să vă ajute să preparați diferite feluri de mâncare. Iar, dacă vă interesează greutatea electrocasnicului atunci trebuie știut că are undeva la 39 kilograme… ceea ce nu e deloc mult.

La acest model trebuie apreciat că oferă 10 moduri de gătire, cuptorul e îmbrăcat în email (însemnând că e foarte ușor de curățat), are o plită eficientă (din sticlă vitroceramică), că are o ușă rezistentă și că nu costă prea mult.
Din păcate nu include cablul de alimentare, însă nu o să fie prea greu de conectat la rețeaua electrică.

Deci, dacă vrei un aragaz care să nu te deranjeze prea mult și cu care să poți găti eficient atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre acest model. Cu toții știm că un model pe gaz e mai greu de întreținut deoarece de fiecare dată când îl folosești trebuie să ai grijă să îl închizi bine, iar dacă se termină gazul atunci trebuie să schimbi butelia. Iar, dacă ești o persoană care are probleme cu spatele atunci e mai greu să cari o butelie, fie ea și goală. Astfel un model electric precum acesta e foarte ușor de utilizat și nu trebuie aproape deloc întreținut.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Hansa FCCW59209, aragaz electric”

  1. Sa inteleg ca plita nu este cu inductie,ci vitroceramica,ceea ce o face sa nu fie chiar asa de eficienta raportat la consumul energetic.

  2. Nu mai știu cu exactitate de care e. Cele mai bune sunt cele prin inducție, dar au dezavantajul că vasul trebuie să fie metalic și că plitele cu inducție sunt mult mai scumpe.

  3. Si cu mirosul intepator pe care il emana cuptorul la fiecare utilizare ce ne facem? Si cu faptul ca se incinge si usa la exterior si plita in timp ce functioneaza cuptorul? Il am de ieri si sint complet dezamagita.

Comentariile sunt închise.