Hansa FCCW58200, aragaz electric

Știm cu toții că aragazurile electrice sunt mai eficiente și mai sigur și de aceea eu recomand modelul Hansa FCCW58200. Plita sa e una specială, adică una vitroceramică, iar cuptorul e și el unul electric care te va ajuta să gătești eficient multiple feluri de mâncare.
Un electrocasnic precum acesta te va ajuta foarte mult la gătirea diferitelor mâncăruri deoarece nu o să mai ai stresul cauzat de gaz, iar mâncarea preparată o să fie mai sănătoasă.

Dacă e să ne uităm la preț atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă-i să comparăm produsul cu un cuptor+plită incorporabilă atunci vedem că aragazul e mult mai ieftin și oarecum mai compact.

Așa arată
Așa arată

Niște specificații importante ar fi faptul că e un aparat alimentat pe curent electric, iar cuptorul are o capacitate de 66 litri. Aceasta e una destul de mare și suficientă pentru prepararea diferitelor tipuri de mâncăruri. Probabil că vă interesează și dimensiunile sale și de aceea trebuie spus că are niște dimensiuni normale, mai exact o lățime de 50 centimetri… așa încât să poți amplasa o hotă deasupra.

Plusurile modelului acesta ar fi brandul (vine de la un brand nemțesc), că nu costă prea mult, că e sigur și că are o fiabilitate crescută.
Minusuri are, cel mai important fiind lipsa plitei cu inducție, dar nu e un lucru care e vital. O astfel de plită ar fi ajutat la o mai bună conservare a energiei prin încălzirea doar a vasului și nu a plitei.

În rest, acest model e destinat celora care nu vor să se complice cu o butelie ori cu gazul… despre care știm cu toții că e destul de păcătos. Acuma e dezavantajul că există un consum suplimentar de curent, dar dacă sunteți o persoană economică atunci acest consum nu se va vedea prea mult.
Multă lume are reticențe în a achiziționa un produs deoarece nu cunoaște mai multe despre brand și de aceea trebuie să spun legat de brand că e unul nemțesc localizat în Polonia, deci beneficiem de calitate nemțească,. Știm cum toții că produsele făcute în Europa sunt mult mai calitative.

Te-ar mai putea interesa