Hansa FCCW580009, aragaz electric cu ventilator la cuptor

Aragazul complet electric Hansa FCCW580009 e un model care poate fi luat în considerare deoarece arată bine și e foarte ieftin. În acest buget sunt multe modele mixte (adică plita e pe gaz), doar că aveți nevoie de alimentare cu gaz. Soluțiile electrice sunt o soluție modernă și comodă pentru cei care vor o bucătărie bine echipată. Evident, aparatele electrice oferă mai multă funcționalitate și veți observa după panoul de control care are numeroase butoane pentru diversele funcții.

Aparatul din imaginea de jos arată foarte bine și să comportă excepțional în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are cele 4 zone de gătit și sunt bine evidențiate de acele cercuri. Arzătoarele normale au o putere maximă de 1.7 kW și poate fi reglată în funcție de cantitatea de apă sau de mâncare pusă în vasul respectiv. Chiar și puterea cuptorului electric poate fi ajustată și diferă în funcție de funcția aleasă.

Cuptorul e unul multifuncțional: Supergrill de 2 kW, convecție aer fierbinte (ventilator), încălzire inferioară, încălzire superioară, decongelare, Steam Cleaning (curățare cu aburi), iluminare, preîncălzire rapidă (pregătește cuptorul la o temperatură de 150 grade). E evident că nu discutăm de un aragaz simplu ci de unul ceva mai deosebit.

Păreri pro și contra

Designul e același ca la multe alte plite electrice și capacul chiar nu-și are locul, dar sertarul inferior pentru vase e bine-venit. Sunt prezente și ghidaje pe role care ușurează scoaterea tăvilor sau vaselor. Trebuie să aveți faianță sau gresie pe perete pentru a-l proteja, în caz că folosiți arzătoarele din spate. Puterea plitei e generoasă dar nu se comparată cu una pe gaz dacă discutăm de randament. Depinde și ce veți prepara pe plită, mâncarea friptă nu e sănătoasă, mai bine o preparați la cuptor cu hârtie de copt și pesmet. Din câte observ nu ocupă mult loc în bucătărie dar cuptorul e suficient de mare pentru că aragazul are o adâncime de 60 cm.

Hansa FCCW580009 arată bine cu acea plită vitroceramică și panoul de control e bine împărțit, astfel că butoanele pentru cuptor sunt poziționate central. Mă refer la cel pentru selectarea temperaturii și la cel pentru selectare modului de gătit (sunt 8).

Te-ar mai putea interesa