Hansa FCCW54000, aragaz electric cu consum mic

Aragazul electric Hansa FCCW54000 e doar un exemplu care-l puteți lua în calcul deoarece e oferit de un brand experimentat. E loc de mai bine pentru că sunt disponibile care au multe dotări, însă pentru un buget mai mare. Aragazurile complet electrice sunt ceva mai scumpe decât cele pe gaz deoarece oferă sisteme de încălzire mai avansate. Designul simplu e atrăgător și se potrivește perfect într-o bucătărie minimalistă. Dacă vă doriți ceva mai multe funcții pentru cuptor, atunci trebuie să luați în considerare un buget cu cu câteva sute de lei mai mare.

Nu are timer digital/mecanic, motiv pentru care are doar butoanele de mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Față de alte aragazuri, acesta are arzătoare de dimensiuni mai mici și poate că oricum nu gătiți mult pe plită. Cuptorul său e destul de spațios și oferă 4 moduri de încălzire, în funcție de dotările disponibile. Puteți găti multe preparate gustoase cu ajutorul grill-ului și să supravegheați programul cu ajutorul iluminării interioare.

Sunt incluse accesoriile următoare: tavă adâncă tip fagure și grătar de sârmă. Modele mai scumpe oferă mai multe tăvi, dar nu sunt foarte scumpe și cred că le puteți alege și voi.

Păreri pro și contra

Are un aspect plăcut și simplu, iar această caracteristică e tipică modelelor electrice. Optați pentru aragazuri cum e cel de sus deoarece are o plită vitroceramică, astfel randamentul e mai bun și o curățați mai ușor. Cele mai avansate aragazuri sunt cele care au plite cu inducție motiv, pentru care prețul e ceva mai mai mare. Fiecare tip de aragaz oferă avantaje și dezavantaje, iar pentru cel de sus nu trebuie să folosiți vase feromagnetice. Nu va ocupa mult spațiu, pentru că are o lățime de 50 cm, motiv pentru care nici nu e foarte scump.

Hansa FCCW54000 poate fi folosit de oricine și oriunde pentru nu necesită acea alimentare cu gaz. Cuptoarele cu gaz nu au atâtea de funcții de încălzire ca și cele electrice. Puteți alege unul dintre multele modele disponibile de pe piață de la acest brand pentru că sunt soluții competitive.

Te-ar mai putea interesa