Hansa FCCW53009, aragaz electric 69 litri

Hansa FCCW53009 e o alegere decentă deoarece are un volum mare, cuptor gătește uniform și arată bine. Mi-ar fi plăcut dacă acest cuptor ar fi avut ceva mai multe dotări, de aceea există și cuptoarele incorporabile dar acelea costă mai mult. Costă mult deoarece e nevoie și de o plită, însă unele vin la pachet (promo). Sunt multe timpuri de aragazuri, dar cele electrice sau mixte (cu plită pe gaz) par să fie cele mai apreciate alegeri. Chiar și un aragaz clasic pe gaz e ok, dar cuptor nu va găti la fel de bine (uniform). La cele pe gaz costul lunar de funcționare e puțin mai mic dar nu e așa de evident dacă nu-l folosiți des.

O alegere ca și aceasta trebuie făcută dacă aveți un aragaz vechi care e depășit din punct de vedere al eficienței. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragaz
Aragaz

Alimentare aragazului e complet electrică, deci atât plita cât și cuptorul sunt electrice. Plita e cu sticle neagră vitroceramică și are 4 zone de gătit, fiecare are o putere de încălzire. Puterea arzătorului diferă în funcție de mărime și treapta aleasă. Capacitatea cuptorului e de 69 litri deci e ușor peste medie și puteți găti cam orice deoarece nu are chiar cele mai multe dotări. Sunt aragazuri care au rotisor și ventilator.

Acesta oferă iluminare interioară, încălzire superioară și inferioară. Accesoriile incluse sunt: tava adâncă și tava plată. E evident că e pe alb și la majoritatea s-a optat pentru o așa culoare. Trebuie să știți că există aragazuri pe negru sau inox/negru. Caracteristicile speiclae ale unui astfel de aragaz sunt cele 3 moduri de gătire, email ușor de curățat, pe geam veți găsi instrucțiunile pentru gătit, ușa cu 2 geamuri.

Plusuri: arată bine, ușă rece, destule moduri de gătire, multe funcții, fiabil și cuptor eficient.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCCW53009 nu oferă o plită foarte performantă deoarece nu are inducție și doar sistem de încălzire clasic. Nu are sertar inferior pentru vase cum am văzut la unele modele pe gaz, dar și așa nu încap prea multe și trebuie să vă aplecați după ele.

Te-ar mai putea interesa