Hansa FCCW53004, aragaz electric ieftin

Aragazul Hansa FCCW53004 e unul ieftin deoarece nu oferă o plită cu trei tipuri de arzătoare ci are doar două arzătoare mici și două arzătoare normale. Poate că nici nu ați fi folosit un arzător mare dar era util pentru orice eventualitate. Jos am pus o poză cu acesta și se poate observa lipsa controlului electronic dar care e înlocuit de un buton mecanic (timer). Dacă vă gândiți la ceva și mai elegant poate că ați putea alege un astfel de aragaz și pe o altă culoare ori să economisiți spațiu cu niște incorporabile. Sunt destui de mulți producători cu experiență însă modelele scumpe oferă cam ce e mai bun de pe piață. Alegerea corectă o puteți face în funcție de ce aveți nevoie.

Alternative pot fi cuptoarele mai mari care oferă și zone de gătit diferite dar și control electronic (timer digital+ funcții suplimentare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Plita sa e una cu sticla vitroceramică și e una de culoarea neagră. Zonele de gătit sunt bine evidențiate și se poate observa că sunt 4 dar sunt numai în două dimensiuni – mici și normale. Sunt destul de puternice deoarece cele mici sunt de 1.2 kW iar cele normale sunt de 1.8 kW. Chiar și cuptorul e electric iar capacitatea sa e de 69 litri. E peste medie acest volum și e bine pentru cei care gătesc mai mult.

Are iluminare la interior și care funcționează doar când îl folosiți (e o dotare care a devenit cam standard). Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 50 cm lățime și 60 cm adâncime. Unele au lățime mai mare pentru că sunt altfel construite (plia e mai lată). Chiar dacă e mai mic decât unele aragazuri, cuptorul e generos dar și puternic – 7.8 kW.

Plusuri: preț atractiv, nu ocupă mult spațiu, iluminare cuptor, cuptor puternic, plită elegantă și fiabilitatea.
Minusuri: sunt puține (lipsa timerului electronic și a arzătorului mare).

Hansa FCCW53004 e un aparat electrocasnic decent care merită să-l încercați iar dacă vreți ceva mai performant, vă recomand modelele mai scumpe. Mie mi se pare destul de puternic în special dacă vă rezumați mai mult la cuptor.

Te-ar mai putea interesa