Hansa FCCR58088, aragaz electric roșu

Aragazul electric Hansa FCCR58088 poate fi cea mai inspirată alegere deoarece e roșu și bine dotat. Panoul de control e puțin mai diferit la variantele complet electrice, iar fiecare buton are indicator de căldură reziduală (ca să nu puneți mâna accidental pe suprafața ei). Ținând cont că are o plită cu suprafață netedă, nu prea ar fi avut sens un capac pentru ea. Mulți dintre voi preferați să puneți gresie între corpurile de mobilier sau aveți lavabil care se întreține ușor. Alături de aceasta aș alege o hotă neagră și poate fi oricare, până la urmă să vă convină prețul și performanțele sale.

Nu e atât de scump pentru că are o plită vitroceramică simplă fără inducție, iar cuptorul e unul multifuncțional. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și o plită electrică beneficiază de siguranță, pentru a evita posibile neplăceri. Pe aceasta se pot pune orice tip de vas pentru că doar cele cu inducție cer vase feromagnetice (procesul de încălzire e diferit). Acest aspect trebuie luat în calcul când nu vă puteți decide între două tipuri de plite.

Cuptorul electric e în centrul atenției pentru că are destul e multe funcții: grill, timer, iluminare, convecție aer fierbinte, încălzire superioară și încălzire inferioară. Cu siguranță, un aragaz ceva mai ieftin nu ar oferi toate aceste dotări. În sertarul inferior puteți pune vasele sau tăvile care nu le veți folosi și nu toate aragazurile au o astfel de dotare.

Păreri pro și contra

Cuptorul oferă destul de multe (8 funcții), motiv pentru care e unul multifuncțional. Asta nu înseamnă că nu pot fi cuptoare cu ceva mai multe moduri de gătit sau dotări. Până la urmă discutăm de un aparat elegant și performant care nu costă foarte mult. Sunt puține branduri care pot oferi ceva mai bun și poate că țineți neapărat la culoare. Lățimea sa e de 50 cm și se vede ușor din pozele de prezentare.

Hansa FCCR58088 e unul dintre acele modele care pot fi făcute cadou persoanei iubite sau poate că aveți un mobilier care să se asorteze cu un așa aparat.

Te-ar mai putea interesa