Hansa FCCI66366055

Hansa FCCI66366055 vine ca un nou aragaz de tip electric. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de tip multifuncțional cu grill și cu un consum mic de curent deoarece are clasa A de eficiență energetică. Nu doar e un aparat care are cea mai nouă tehnologie incorporată, ci arată foarte bine, fiind un aparat de culoare inox, iar acest lucru poate fi văzut din poza de alături.

Aspect

După cum ziceam mai sus, aparatul e unul de culoare inox, iar dimensiunile sunt numai bune pentru a amplasa deasupra o hotă în condiții normale. Din imagine se poate observa că dispune și de un sertar inferior în care puteți pune la păstrare vase sau alte lucruri utile la gătit.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Dacă în cazul modelelor pe gaz nu știam dacă are sau nu aprindere electrică la cuptor, acest model are așa ceva deoarece e total electric. Plita e una modernă precum cea de la plitele incorporabile, dar nu știu cât de bine va sta un vas wok pe ea. Panoul de comandă e unul format din butoane din butoane push-pull care dispun de iluminare, iar acest lucru e unul foarte util deoarece așa vezi butoanele și când e întuneric.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; e combinația perfectă între un cuptor și o plită; designul e foarte modern și dacă aveți o bucătărie cu electrocasnice incorporabile o să puteți să-l amplasați și pe acesta fără a vă deranja vizual; capacitatea e una normală de 62 litri; vine cu grill ceea ce înseamnă că atunci când afară e vreme urâtă os să puteți prepara înăuntru un grătar delicios.
Contra: nimic.

Concluzie

Aparatul de față e unul foarte bun pentru o bucătărie modernă, iar datorită grill-ului, dar și a plitei interesante putem spune că e un model multifuncțional de aragaz. Fiabilitatea sa e una bună, iar garanție de minim 2 ani care poate fi extinsă la maxim 4 ani e una care face ca aparatul să fie unul cu adevărat de îndelungă folosință.

Te-ar mai putea interesa