Hansa FCCI64136010

Aragazul Hansa FCCI64136010 e unul dintre puținele modele electrice de pe piață și care nu sunt foarte scumpe. Bineînțeles cele pe gaz sunt cele mai vândute deoarece sunt ieftine și nu vin cu prea multe dotări. Însă, unele dotări vă pot fi de folos și aici mă refer la: sertarul inferior, timer electronic și 8 moduri de gătire. Cu siguranță, vi s-a întâmplat să rămâneți fără gaz în timp ce foloseați cuptorul pentru a face o plăcintă sau când gătiți mâncare. Un modele electric nu o să vă dezamăgească și cu siguranță e mai elegant deoarece acesta are ecran LCD, finisaj pe inox și plită vitroceramică. Există modele cu alimentare mixtă, însă acesta e doar electric. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din poza de jos se observă că are un aspect plăcut în special că s-a optat pentru o culoare ca inox, care e în combinație cu negru. Se observă că are un mâner scurt cu o formă interesantă, dar eu aș fi preferat un mâner mai mare.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Plita sa e una vitroceramică, deci e din sticlă neagră. Vine cu 4 arzătoare de dimensiuni diferită, iar puterea lor diferă (de exemplu arzătorul mic e de 1.1 kW iar cel mare de 2.2 kW). Deci puterea arzătoarelor nu e chiar așa de mare ca și la aragazurile pe gaz, însă dacă nu aveți multe pretenții e destul de funcțional. Aici mă refer la dotările sale: grill, timer, iluminare cuptor și 8 moduri de gătire. Aceste moduri se găsesc și la alte aragazuri Hansa dar nu și la cele pe gaz. Nu are rotisor și nici nu veți găsi modele în acest buget cu acea dotare.

O altă caracteristică importantă care trebuie luată în considerare e volumul, care în acest caz e de 62.5 litri. O dotare specială care nu o veți găsi des pe așa electrocasnice e sertarul inferior pentru vase și după cum se numește, puteți depozita diverse vase ori ustensile. Dimensiunile sale sunt cele obișnuite, adică 60 cm lățime, 60 adâncime și 85 cm înălțime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design elegant, fiabilitate crescută, preț decent pentru un așa tip de aragaz, sertar inferior și volum generos.

Minusuri: un mâner mai mare era bine venit.

Concluzie

Acest Hansa FCCI64136010. e o alegere bun iar dacă nu vă interesează acel sertar, puteți opta pentru unul fără acel sertar. Însă majoritatea modelor electrice au acel sertar deoarece e foarte util și ar fi fost o risipă de spațiu dacă nu l-ar fi avut.

2 comentarii la „Hansa FCCI64136010”

  1. 1. Pe butonul cu setările pentru cuptor există o poziție a cărei semnificație n-o regăsesc exact așa în manual. Desenul se referă la încălzirea convențională dublă (inferioară + superioară), ca în manual, dar pe buton există, sub desen, cuvântul „Steam”. Dacă cuptorul ar avea funcția de gătit cu abur, de unde ar proveni aburul? Îmi poate spune cineva, vă rog? Nu găsesc nicăieri informații pe tema asta.

    2. E bine ca lumea să știe că, pe lângă prețul plătit pe aragaz, mai trebuie plătit și electricianul care trebuie să monteze cablul cu ștecher (neinclus) și care trebuie să fie, obligatoriu, unul autorizat, pentru păstrarea garanției. În plus, e posibil să trebuiască tras fir de cupru corespunzător separat din tabloul electric și montată o siguranță dedicată. La mine a fost nevoie și de așa ceva, altfel mi-ar fi cedat instalația electrică existentă (bloc vechi).

    3. Instrucțiunile vin doar în limbile rusă și germană. Eu am primit, după ce am cerut ulterior vânzătorului, instrucțiuni în limba română.

  2. puteti sa-mi recomndati un electriacian pentru montarea unui aragaz electric hansa?

    multumesc

Lasă un comentariu