Hansa FCCB63000, aragaz electric maro

Hansa FCCB63000 e un aragaz electric de culoare maro care se evidențiază printr-o culoare deosebită, o capacitate de 69 litri și faptul că e compelt electric. E o alternativă la Hansa FCCW58200 care e un model de culoare albă și ceva mai mic.
Aragazul acesta se adresează în principal celora care vor un model care arată bine și care se comportă fără reproșuri la prepararea diferitelor feluri de mâncare.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă bine atunci când vine vorba despre prepararea diferitelor feluri de mâncare. Am pus și o imagine pentru a vă face o opinie despre cum arată.

Așa se prezintă
Așa se prezintă

Niște specificații care te-ar interesa sunt faptul că e complet pe curent electric, că are plită vitroceramică și capacitatea de 69 de litri. Cuptorul e unul iluminat și care are are o ușă cu două straturi de geam. Ca accesorii are doar o tavă adâncă.

Plusurile unui astfel de aragaz ar fi brandul, fiabilitatea și costul de achiziție mic. Brandul e unul nemțesc, chiar dacă e localizat în Polonia, iar costul de achiziție e unul minimal (în trecut astfel de aparate erau foarte scumpe, dar cu trecerea anilor au devenit tot mia ieftine). Iar, legat de fiabilitate trebuie spus că e maximă deoarece are o garanție de 2 ani care e extensibilă la mai mult.
Ca minusuri sunt cele ale unui aragaz normal, adică lipsa arzătorului wok (arzător pentru prepararea mâncărurilor asiatice care e întâlnit pe plitele incorporabile cu gaz). Nu era rău dacă avea o plită pe inducție deoarece în acest fel nu se pierdea energie, dar e bine și așa.

În rest, eu pot recomanda modelul acesta pe baza faptului că are un excelent raport dintre preț și calitate și o fiabilitate ok. Nu trebuie să vă preocupe prea mult consumul de curent deoarece nu e deloc mare, iar unul dintre avantajele unui cuptor precum acesta (pe curent, mă refer) ar fi faptul că mâncarea preparată cu el e mult mai sănătoasă deoarece nu au loc arderi de gaze.

Te-ar mai putea interesa