Hansa FCCB54000, aragaz electric maro

Aragazul Hansa FCCB54000 e o alegere bună dacă vreți să renunțați la alimentare cu gaz (adică la butelie). Parcă un aparat cu alimentare electrică mi se pare mai potrivită și mai la modă. Dacă nu vă place plita puteți alege fără probleme un aragaz mixt, adică cuptorul să fie electric iar plita sa fie pe gaz. Bineînțeles, există multe tipuri de plite electrice dar cele mai bune sunt cele vitroceramice și cu inducție. Cele cu inducție au un randament ridicat, iar plita nu se încălzește deci poate fi curățată imediat după ce ați folosit-o. Eu aș opta pentru un aragaz decât pentru un cuptor și plită deoarece veți economisi niște bani.

Din poza de jos se poate observa că are alimentare electrică și nu veți găsi aragazuri cu plită electrică și cuptor pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragaz
Aragaz

Plita acelui aragaz are o suprafață netedă lucioasă pe culoarea neagră. Arzătoarele sunt de diferite puteri dar sunt destul de bune deoarece arzătorul mare e de 1.8 kW. Întradevăr, arzătoarele diferă de la un model al altul în special dacă tehnologiile sau alimentarea diferă.

E dotat cu grill, iluminare interioară (e pornită când dați drumul la cuptor), alimentare electrică, cuptor de 69 litri și accesoriile sunt destul de ok. Mă refer la grătarul pentru cuptor și la tava adâncă. Bineînțeles, puteți lua o tavă ulterior dacă aveți nevoie de una. Culoarea aragazului e una destul de rar întâlnită dar mi se pare destul de ok – maro. La prima vedere, părea e fi pe negru dar oricum nu e mare diferență. Dimensiunile aragazului sunt cele cunoscute, adică lățime de 50 cm și adâncime de 60 cm. Alte caracteristici sunt următoarele: geam interior al ușii cu instrucțiuni pentru gătit, ușă cu 2 straturi de geam, cuptor de 7800 W și plită vitroceramică.

Plusuri: arată destul de bine, silențios, iluminare cuptor, ușor de folosit, plită destul de elegantă și puternică.
Minusuri: nu prea are.

Hansa FCCB54000 e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii care poate fi de folos pentru cei care nu pot instala incorporabile dar își doresc ceva elegant în bucătărie. Un aragaz poate fi pus oriunde în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa