Hansa BOEY69559, model rustic cu 10 funcţii

Pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcţional şi eficient recomand modelul Hansa BOEY69559. Acesta este un cuptor incorporabil cu aspect rustic/retro şi funcţionare electrică. Consumul energetic e decent, fiind vorba de clasa A (0,99 kWh la funcţionare convenţională, iar grillul are 2kW).

Aspectiv e de nota 10 fiind pe culoare crem, iar acest lucru se poate vedea din imaginea de alături. Din această cauză zic că un preţ bun Vezi prețul special de azi » e foarte bun. Tot din poza de alături puteţi vedea că are o culoare similară cu a fildeşului, şi dacă ar fi să vă recomand o plită care să meargă cu acest cuptor aş recomanda BHIW68077.


Păreri pro şi contra

Hansa BOEY69559 este un cuptor care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproşuri în diverse scenarii.
Printre facilităţile premium ale modelului de faţă aş aminti rotisorul, sonda de temperatură, curăţarea uşoară, uşa rece (I-Cool Front) etc.
Modul de operare e unu standard prin butoane, iar acest lucru probabil că e unul ok pentru cei interesaţi de aparatură clasică.
Un astfel de cuptor e favorabil în faţa unuia pe gaz deoarece coacerea se va realiza uniform, iar la acest lucru va ajuta şi ventilatorul.
Singurul dezavantaj ar fi că pentru un electrocasnic precum acesta aveţi nevoie de o instalaţie electrică pusă la punct.
Are un geam care permite temperaturi de până la 490 grade fără ca la exterior acesta să fie fierbinte. Această caracteristică poartă numele de Cool Door 4 şi presupune existenţa a 4 straturi de sticlă.
Printre accesoriile livrare se numără tava Procook. Aceasta e una specială având structură hexagonală perforată din email aşa încât carnea şi alte alimente să nu adere.

Modelul de faţă se adresează celora care nu vor să se complica prea mult atunci când vor să gătească ceva gustos.
Despre brandul Hansa trebuie spus că e unul polonez, iar calitatea produselor sale e una foarte bună, fiind foarte apropiată de cea a produselor germane.

Te-ar mai putea interesa