Hansa BOEW68477, cuptor alb/gri cu 8 funcții

Cuptorul incorporabil Hansa BOEW68477 e unul care e perfect dacă aveți un mobilier alb sau poate vreți să aibă aceeași culoare cu restul aparatelor. Tot mai multe cuptoare recent lansate au un număr generos de funcții pentru că are numeroase dotări. Sub timerul digital aveți controlul touch care simplifică mult interacțiunea cu acest aparat și puteți naviga mai ușor prin meniu. Acest programator e perfect dacă știți exact timpul necesar pentru o anumită rețetă și nu veți mai arde preparatul. Butoanele rotative de pe panoul de control sunt decente pentru a selecta temperatura și pentru a alege programul dorit.

Panoul de control e unul simplificat și butoanele sunt push in-push out, astfel că sunt retractabile și pot fi ascunse pentru ca să nu umble nimeni la programul de gătire în desfășurare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se potrivește cu o plită pe gaz cât și cu una electrică, doar că designul trebuie să fie același. Sunt plite și cu sticlă albă și grilaje din fontă, însă costă ceva mai mult decât cele clasice. Alături de acest model veți primi clasicele tăvi (plată și adâncă), dar și grătarul combi.

Păreri pro și contra

Are un design deosebit, funcții numeroase de încălzire, e la fel de mare ca și restul, iar accesoriile incluse sunt satisfăcătoare. Toate modurile de încălzire sunt foarte utile pentru că fiecare preparat are nevoie de un alt model, iar în rețetele de pe internet ar trebuie să fie specificat. În general, aveți nevoie de o putere ceva mai mare pentru preparatele din carne și grill-ul e foarte important. Să nu uităm nici de ventilator care e tot mai prezent pe cuptoarele de ultimă generație.

Hansa BOEW68477 are o funcție de autocurățare standard care e destul de importantă și la variante mai scumpe poate fi puțin mai avansată (pirolitică). Nu voi face o listă cu toate acele caracteristici speciale, dar trebuie apreciat că are sistemul ușă rece, adică nu sunt pierderi de căldură și nu vă veți arde dacă puneți mâna pe ea cum e la variantele vechi.

Te-ar mai putea interesa