Hansa BOEW68120090, cuptor incorporabil rustic

Hansa BOEW68120090 e un model de electrocasnic al anului 2013 și e foarte util pentru cei în căutarea uniu cuptor incorporabil rustic. Nici nu costă prea mult deoarece e al nostru pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat alimentat în mode electric, cu diferite facilități și care e foarte eficient.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cum arată. E un aparat modern care arată precum cuptorul uni bunicuțe din filmele americane vechi. Chiar dacă vorbim despre un aparat foarte modern, trebuie știut că are un control de tip mecanic, iar acest lucru e așa probabil pentru a facilita o utilizare mai eficientă a sa.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Acesta e un aparat care poate fi alimentat doar de la rețeaua de electricitate, și nu trebuie să vă faceți prea mari griji cu referire al consumul de curent deoarece e unul mic în condițiile în care beneficiază de clasa de eficiență energetică A.
Capacitatea sa e una de de litri, iar în cuptor întâlnim funcții speciale cum ar fi cea de grill și cea de rotisor. Normal că puterea grill-ului nu e cea a cuptorului, grill-ul având o putere ceva mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă prea mult; vine cu ventilație ceea ce înseamnă că mâncarea se va face bine; puteți prepara grătar deoarece are funcția de grill; capacitatea e una mare și care facilitează gătirea diferitelor feluri de mâncare care ar pute ocupa mai mult spațiu; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică undeva la 3 ani; aspectul e unul de nota 10; vine de la un brand foarte bun și apreciat în același timp.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru cei care vor să-și amenajeze o bucătărie mai specială acasă ori la pensiune, acest model rustic ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și vine cu niște caracterisitic utile. Dacă în cazul multor aragazuri aprinderea electrică a cuptorului e o raritate, acest model are așa ceva deoarece e total electric. Utilizarea sa e deloc complicată venind cu niște butoane mari și ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa