Hansa BOEW64190055, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Hansa BOEW64190055 e unul de 58 litri, electric și cu control electronic. Recomand cuptoarele electrică deoarece oferă mai multe funcții, un control electronic, sunt mai ieftine și un design mai modern, Cele pe Gaz arată și ele destul de bine însă nu oferă așa de multe funcții. Mai precis, oferă aceleași funcții ca un aragaz și un randament mai ridicat. Un alt avantaj oferit de cuptoarele pe gaz e acela că unele vin cu rotisor. Însă având în vedere că are grill, sunt puțini cei care folosesc și rotisorul. Oricum, acest model de la Hansa e unul modern și care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă. Acest cuptor are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 58 litri e una decentă pentru a găti mai multă mâncare sau prăjitură. Consumul de energie e potrivit pentru capacitatea sa, de aceea a primit și o clasă A de eficiență energetică. Controlul electronic presupune că are un ecran LED, butoane corespunzător și un timer digital. Alte dotări ale sale sunt grill-ul, ventilato și 6 funcții. O partea din funcțiile sale sunt următoarele: autocurățare catalitică, funcție decongelare, încălzire superioară/inferioară etc. Autocurățarea catalitică vă ajută să curățați mai ușor cuptorul deoarece la apăsarea unui buton, grăsimile de pe pereți sunt arse. Nu sunt multe modele cu o astfel de funcții de aceea trebuie luat în considerare.

Accesoriile incluse sunt butoanele de tip push-up și tava emailată. Spre deosebire de alte cuptoare, acesta are butoane iluminate, astfel că vor fi vizibile indiferent. Are un aspect elegant chiar dacă nu e pe inox, combinația de culori alb cu negru e bine aleasă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri:are un preț atractiv având în vedere că are funcție de autocurățare catalitică, puteți găti multă mâncare având în vedere funcțiile sale, iluminare interioară și butoane iluminate.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Hansa BOEW64190055 e un cuptor incorporabil funcțional și performant care vi-l recomand iar dacă vă gândiți să vă luați și o plită incorporabilă, puteți alege o sursă de finanțare ca și ratele fixe fără dobândă. Plita incorporabilă care o puteți alege trebuie să fie pe gaz deoarece oferă un randament ridicat și un cost redus. Având în vedere că veți folosi mai des plita decât cuptorul, e bine să vă gândiți la banii care-i puteți economisi.

Te-ar mai putea interesa