Hansa BOES694221 review

Cuptorul Hansa BOES694221 e unul pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie modernă cu aparatură încorporabilă. De la început trebuie să scriu că aparatul e unul de la un producător european, iar acest lucru se traduce într-o fiabilitate peste medie.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu clasa A de eficiență energetică care consumă undeva la 0,99 kWh per ciclu.
Din poza alăturată se poate vedea că e un model de culoare neagră cu ușă realizată din sticlă.

Hansa BOES694221 review

Modelul de față e unul care nu doar arată bine, ci și unul care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre întreținerea sa. Aici fac referire la faptul că are butoane retractabile care fac ușoară curățarea panoului de comandă. De asemenea trebuie să scriu că are curățare catalitică care presupune o curățare foarte ușoară a interiorului. Pentru detalii recomand să citiți manualul de utilizare (capitolul „Curățare și întreținere” de la pagina 67).

Pro

  • Nu e necesar un branșament special, iar ștecherul e prezent. În manualul de utilizare la capitolul „Instalare” de la pagina 58 e precizat că „Cuptorul a fost realizat pentru a functiona la un curent alternativ monofazic (230V 1N ~ 50 Hz) și este echipat cu un cablu de conectare de 3 x 1,5  mm2 cu o lungime de 1,5 m și este prevăzut cu un stecher cu protectie”
  • Consumul energetic e unul scăzut, aparatul venind cu clasa A de eficiență energetică.
  • Are multiple funcții (mai exact 8), printre care preîncălzire 4 minute, decongelare, grill etc.
  • Panoul de control e unul minim

Contra

  • Nu are o capacitate XXL

Verdict

Pe piață există multiple modele de cuptoare și aragaze, dar ar trebui să alegi un model electric precum acesta dacă vrei ce e mai bun. Nu doar că nu vor mai avea loc arderi de gaze, dar mâncarea va fi una făcută uniform.