Hansa BOES68120090, cuptor incorporabil

Acest cuptor incorporabil Hansa BOES68120090 e unul cu design rustic, volum 62 litri, alimentare electrică și rotisor. E normal că un cuptor cu design rustic/vechi să nu aibă control electronic, ci unul mecanic. Combinația de culori, negru cu arămiu, e bine aleasă iar dacă vreți și o plită care să se potrivească cu acesta, există destule modele care pot fi alese. Atunci când alegeți un cuptor, e foarte important ca să vedeți ce caracteristici speciale oferă în acel buget. În cazul acestui model, veți beneficia de rotisor, de 8 funcții și un design rustic. Dacă vi se pare prea scump, există varianta ratelor fixe fără dobândă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea acestui cuptor e de 62 litri care e cât media, deci e suficientă chiar pentru situațiile în care veți găti mai mult. Clasa de eficiență energetică A evidențiază consumul redus care e raportat la volumul cuptorului. E dotat cu timer mecanic, ventilator, rotisor, grill și 8 funcții. Acel ventilator e util pentru a distribui uniform căldura și astfel mâncarea e gătită uniform.

E foarte important ca un electrocasnic mare sau chiar și mic să oferă un număr mare de funcții, deoarece rezultatele trebuie să fie pe măsura așteptărilor. În cazul acestui model vorbim de funcții ca: încălzire inferioară, încălzire superioară, decongelare, grill, ventilație etc. O caracteristică care nu am specificat-o dar care merită luată în considerare e sistem ușă rece (are două straturi de sticlă). Astfel nu vor fi pierderi de căldură dar nici nu vă veți arde în cazul în care puneți mâna accidental pe ușă și nu pe mâner. Iluminarea interioară a cuptorului e o caracteristică oarecum standard și spun asta deoarece sunt foarte puține model care nu o au. Cu ajutorul ei puteți supraveghea mai bine programul de gătire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă rotisor, un design deosebit, oferă multe funcții utile, e spațios, fiabil, consum mic de energie, ușor de folosit, deci are un raport funcționalitate/preț bun.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Hansa BOES68120090 e un cuptor incorporabil care trebuie instalat conform manualului său, deci trebuie să respectați dimensiunile secțiunii/nișei. Spun asta pentru ca apoi să nu aveți probleme că nu încape sau există un spațiu liber între pereții cuptorului și pereții mobilierului. În cazul plitelor incorporabile, instalarea e mai ușoară deoarece nu e nevoie să comandați un mobilier special ci trebuie doar să decupați o porțiune din blat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hansa BOES68120090, cuptor incorporabil”

Comentariile sunt închise.