Hansa BOES64111, cuptor electric clasa A

Hansa BOES64111 e un cuptor electric de tipul incorporabil pentru persoanele interesate în a-şi amenaja o bucătărie modernă.
Consumul energetic e unul scăzut, motiv pentru care are clasa A de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care vine cu mai multe funcţii.
Din imaginea de alături puteţi vedea că acest model e unul de culoare neagră aşa încât să poată fi incorporat în mobilier de orice culoare


Păreri pro şi contra

Cuptorul Hansa BOES64111 e unul care vine cu rotisor şi griil. Din această cauză eu consider că acest cuptor e unul complet având un clar avantaj faţă de alte modele.
Pe partea de siguranţă are caracteristica CoolDoor3 care presupune că uşa nu va fi fierbinte aşa încât dvs să nu vă accidentaţi din greşeală.
Tot legat de uşă trebuie să spun că aceasta e uşor de curăţat, iar dacă e nevoie geamurile pot fi demontate, fără a fi nevoie demontarea uşii.
Interiorul cuptorului e din Email EasyClean care previne acumularea murdăriei şi grăsimii.
Capacitatea e una mare de 69 litri, producătorul zicând că e XXL.
Despre dimensiuni trebuie spus că sunt de circa 60x60x58 îxlxa cm, iar dacă le vreţi la milimetru atunci trebuie să citiţi manualul de utilizare ori să analizaţi schiţa de montaj.
Consumul de curent e de 0,88 kWh per ciclu, motiv pentru care-i este atribuită clasa A.

De final trebuie spus că acest cuptor e unul perfect dacă vreţi ceva de la un brand european cunoscut. Fiabilitatea e una bună dată de garanţia de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.
Dacă vă interesează o plită care să se potrivească (estetic şi funcţional) cu acest cuptor atunci vă recomand modelul acesta. E vorba despre un model pe gaz cu aprindere electrică.

Te-ar mai putea interesa