Hansa BOES60475, cuptor performant cu butoane iluminate

Cuptorul incorporabil Hansa BOES60475 are un design atrăgător și mâner ușii e destul de bine evidențiat fiind pe o culoare diferită. Acest cuptor se potrivește cu o plită de la același brand și aici mă refer la cele cu sticlă neagră. Sunt două tipuri de plite care pot fi luate în calcul – pe gaz și electrice. Nu cred că ar trebui să investiți mult într-o plită, dacă gătiți mai mult cu un cuptor, iar pe plită poate doar încălziți sau gătiți supe. Cu alte cuvinte, nu vă interesează randamentul sau puterea arzătoarelor, iar o plită accesibilă e de ajuns, poate chiar și una cu numai două arzătoare pentru a face mai mult loc pe blat.

Butoanele sale și timerul sunt vizibile pentru că sunt iluminate pe culoarea roșie, astfel că le veți vedea mai bine chiar și dacă lumina din jur nu e foarte puternică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul acestui cuptor e unul modern și nu puteți să-l montați într-o bucătărie în stil retro. Acest stil e ceva mai diferit și gama de culori e limitată la câteva. Timerul e vizibil de la distanță și sunt puține cuptoare care nu-l au. Cred că la un moment dat anumite dotări vor deveni standard și chiar nu mai merită să alegeți aparate clasice (în acest caz ar fi vorba de un aragaz). În total modelul prezentat sus are 10 programe, majoritatea cuptoarelor având în jur de 6-8 funcții..

Păreri pro și contra

Arată ca un model premium doar că nu avem un panou de control complet digital, butoanele pentru selectare temperaturii și a programului de gătire sunt rotative. Oferă funcția de autocurățare catalitică care ajută foarte mult la curățarea cavității cuptorului, dar la alte modele poate fi una diferită (depinde și de preț). Programele nu sunt vizibile pe panoul de control ci pe marginea butoanelor, la fel ca și în cazul temperaturilor.

Hansa BOES60475 e unul dintre cele mai bune variante de pe piață și chiar dacă are un preț cam mare, e justificat de numărul mare de dotări. E un model cu o putere de încălzire mare – 3100 W,

Te-ar mai putea interesa