Hansa BOEM68460080, cuptor incorporabil cu grill și rotisor

Hansa BOEM68460080 e un cuptor incorporabil care nu doar arată bine, ci are multe facilități integrate așa încât dvs să preparați mâncarea preferată cu un efort minim. Lucruri deosebite care la alte modele nu o să le întâlniți sunt prezența ventilatorului, grillul și rotisorul. Ultimele două se vor dovedi utile în cazul în care vreți să faceți ceva mai deosebit.

Modelul acesta de Hansa are un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea.
Cred că e important să spun câteva cuvinte despre brandul Hansa deoarece multă lume nu îi găsește site-ul și nici nu știe din ce țară provine. Hansa e un brand nemțesc care a produce electrocasnice în Polonia și Germania, acestea fiind vândute în Europa și Rusia. Mai exact, Hansa e un brand nemțesc care a început producția de electrocasnice pe baza unei fabrici din localitatea Wronki din Polonia.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Pe partea de specificații acest model se laudă cu alimentarea electrică, cu o capacitat de 66 litri și cu o eficiență energetică A+. Vine cu 10 funcții, însă cel mai important lucru e prezența ventilatorului care garantează că mâncarea e făcută uniform… acum depinde și de preparați.
Lucruri deosebite sunt prezența rotisorului și a grilului care vă vor ajuta să preparați mâncărurile preferate în cazul în care afară e vreme urâtă ori stați la bloc și nu doriți să scoateți grătarul pe balcon. 😀

Întotdeauna am spus că aparatele făcute de nemți și europeni sunt mai bune decât cele făcute de asiatici, iar un aparat excelent e acesta. Nu doar vine la un preț foarte mic, ci are multe lucruri incorporate care te ajută să prepari ce dorești și când dorești.

Și aspectul e unul deosebit, iar dacă vă întrebați dacă e ușor de curățat atunci trebuie să știți că așa e deoarece are email. Deci, o să îl curățați cu un efort minim. Despre aspect trebuie spus că are o culoare oglindă, mai exact tot cuptorul e ca o oglindă mai mare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Hansa BOEM68460080, cuptor incorporabil cu grill și rotisor”

  1. Am acest model. L-am ales in primul rand pentru cum arata si in al doilea rand pentru ce poate sa faca. Nu am intampinat probleme in utilizarea sa insa de cateva ori a trebuit sa ma uit in manual pentru diverse funcții.

Comentariile sunt închise.