Hansa BOEI694721, cuptor incorporabil ieftin cu multe funcții

Este important ca un cuptor incorporabil să aibă un număr cât mai mare de funcții. Hansa BOEI694721 este un model care dorește să impresionează în acest preț și cele mai multe cuptoare de la acest brand sunt cam ca și acesta. La unii producători, ideea de cuptor multifuncțional a cam dispărut deoarece mai toate au un număr mare de funcții. Un exemplu foarte bun este cel de jos însă mai sunt și altele la prețuri mai atractive. Fiecare are un preț justificat și să nu credeți că acesta se compară cu cele de top, plus că mai sunt și serii mai noi cu un design mai atrăgător.

Față de alte cuptoare ieftine (Hansa BOEI681621), acesta are un timer digital și nu unul mecanic, astfel că timpul rămas se vede mai bine indiferent de distanță sau condiții de luminozitate (momentul zilei). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul din imaginea de sus este ceva mai dotat decât restul însă depinde și cu ce-l comparăm. Fiecare producător oferă un număr mai mic sau mai mare de aparate, însă în cazul lui Hansa, vorbim de zeci de modele. Fiecare face parte dintr-o generație și serie diferită, iar voi veți găsi modelul perfect pentru bugetul alocat.

Arată bine pe inox și vorbim de partea superioară, restul fiind din sticlă. Acesta se instalează într-un corp dedicat și poate că aveți deja unul comandat. Poate fi pus sub blat pentru a fi sub plită, dar nu este o regulă, sau chiar peste nivelul blatului dacă nu vă place să vă aplecați când scoateți tăvile. Timerul se setează ușor cu ajutorul butoanelor touch și este poziționat central ca la alte branduri. Față de alte cuptoare, acesta are rotisor și autocurățarea catalitică. Acest tip de autocurățare este diferit de restul, adică pereții prezintă un înveliș special, astfel că absorb grăsimea și la temperaturi ridicate aceasta este carbonizată. Cu alte cuvinte, întreținerea este mai ușoară și din când în când puteți folosi aceasta.

Concluzie

Îl recomand și dacă nu vă place, sunt multe alternative. Hansa BOEI694721 are un cuptor destul de bine dotat, ventilatorul nu lipsește pentru ca aerul cald să fie distribuit uniform.

Te-ar mai putea interesa