Hansa BOEI68481, cuptor incorporabil cu butoane retractabile

Cuptoarele incorporabile sunt destul de accesibile sau oferă mai multe pentru un buget mic, deci trebuie luate în considerare. Hansa BOEI68481 e un model din noua generație și se poate observa că are un design mult mai modern. Panoul de control nu e complet digital, butoanele pentru selectare funcțiilor și a temperaturii sunt încă mecanice, dar au un mecanism retractabil. Astfel, cei mici nu vor umbla la programul activ dar și designul e simplificat, pentru că pictogramele sunt disponibile pe marginea butonului. Acest model îl recomand alături de o plită de la același brand, care poate fi pe gaz sau electrică.

Cu siguranță, plita electrică arată mai bine pe blat deoarece are un design simplu și neted. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nici nu se mai produc cuptoare pe gaz deoarece sunt destul de depășite la partea de tehnologii. Un model electric vine cu mai multe funcții sau moduri de gătire, deoarece dotările sunt mai numeroase. E foarte important modelul ales de voi să aibă convecție, adică distribuirea de căldură e mai uniformă și se folosește ventilatorul din dotare. Ei bine, nu toate cuptoarele oferă acel ventilator de aceea e bine să verificați această caracteristică. Această dotare poate să fie vizibilă chiar și din poza de prezentare, dacă ușa nu e una cu finisaj reflexiv.

Funcții acestui model sunt multe (10 funcții), iar o parte dintre acestea sunt următoarele: convecție, grill, încălzire superioară, încălzire inferioară, preîncălzire rapidă, decongelare, iluminare și diverse combinații.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a alege acest cuptor: e multifuncțional, voluminos, ușor de folosi, afișaj digital generos, design modern, putere de încălzire mare, fiabil și multe accesorii incluse(tava adâncă, tava plată, tava ProCook). În acest preț nu putea avea ghidaje telescopice, dar pot fi cumpărate ulterior dacă considerați că vă va ușura viața.

Hansa BOEI68481 e un aparat electrocasnic diferit față de cele clasice, deoarece necesită un spațiu dedicat pentru instalare. Cu alte cuvinte e un incorporabil care se pune direct sub blat și ar arăta perfect la voi în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa