Hansa BOEI68471, cuptor electric cu grill și timer digital

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68471 este unul dintre cele mai dotate modele din acest preț și pot spune că merită să fie pus pe lista de cumpărături, în special că este oferit de un brand foarte apreciat. Sunt destul de multe cuptoare care seamănă cu acesta, la partea de specificații, însă la design vedem diferențe pentru că sunt serii diferite. O serie mai nouă are un design mai atrăgător, dar și așa, cuptoarele arată foarte bine cu acel panou pe inox, sticlă fumurie pe ușă și timer electronic (cum are și Hansa BOEI694721).

Acel temporizator arată mult mai bine timpul rămas decât cel mecanic și informația este vizibilă indiferent de condițiile de luminozitate din cameră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aș putea spune că prețul îl recomandă deoarece nu sunt multe alternative de la concurență (alți producători). Aș putea spune că vorbim de un raport preț/dotări foarte bun. În general, cuptoarele cu numeroase programe au și dotări pe măsură și la acest brand observ că nu prea sunt cuptoare cu 4 sau 6 programe, cele mai multe fiind cu 8 sau chiar mai multe programe. Din imaginea de sus s se poate observa că este un model simplu care se descurcă bine în cele mai multe situații, iar clienții sunt foarte mulțumiți de alegere.

Probabil că nu este prezentat ventilatorul, dar acest cuptor îl are, astfel că preparatele sunt gătit foarte bine. Împreună cu acesta se poate alege o plită incorporabilă de la același brand și cu alimentare electrică dacă nu vreți să mai aveți și un alt tip de alimentare (gaz). Unele magazine oferă și un serviciu de montaj plită, adică trebuie decupată o secțiune din blat pentru instalare. Aceasta nu se montează neapărat peste cuptor, poate că vreți să aveți cuptorul ceva mai sus ca să nu vă aplecați la el (cum este ilustrat în schiță).

Concluzie

Hansa BOEI68471 are un număr mare de dotări după cum am menționat mai sus și excelează la partea de eficientă, având o clasă energetică A. Cam toate modele au același consum, însă diferă de la un program la latul sau în funcție de temperatură.

Te-ar mai putea interesa