Hansa BOEI68461, cuptor incorporabil cu timer digital

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68461 e unul cu control standard și nu cu butoane retractabile, de aceea pictogramele sunt prezente pe panoul de control și nu pe marginea butoanelor. Cele 10 funcții sunt ușor vizibile din poza de jos și nu toate sunt moduri de gătit, ci mai e funcția de iluminare. Chiar și acest cuptor e oferit alături e o plită cu Wok, dar poate fi achiziționat alături de care plită vă doriți doar că nu veți mai beneficia de acel discount.

Din poza de jos se vede foarte bine temporizatorul digital care afișează timpul rămas până la finalizare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate modelele disponibile sunt electrice deoarece încălzesc mult mai bine decât cele pe gaz și sun prezente mai multe funcții în același preț. Chiar plitele electrice sunt o variantă de luat în calcul pentru că sunt mai accesibile sau oferă niște funcții de încălzit în plus față de generațiile anterioare.

Volumul unui cuptor nu e foarte relevant deoarece depinde de construcția cuptorului. Ecranul digital e unul plăcut la vedere și se vede mult mai bine timpul rămas al programului selectat. Nu aș putea recomanda un cuptor fără timer, deoarece asta ar presupune să fiți mai tot timpul în bucătărie. Chiar și cu timer, preparatul trebuie scos la finalizare și dacă cuptorul ar fi avut ghidaje atunci tava ar ieși cu ușurință.

Păreri pro și contra

Sunt câteva modele similare cu acesta și care au o culoare diferită, însă la toate discutăm de un design modern. Alte cuptoare se potrivesc ceva mai bine cu plitele pe inox sau negru lucios. Pot spune că există o variantă pe gri închis dacă nu vreți pe aceasta cu panou pe inox, iar plita din pachet e diferită de cea a modelului de sus. Veți vedea că e un model care satisface nevoile oricărui utilizator și nu e nevoie de o variantă foarte scumpă.

Hansa BOEI68461 oferă rezultate foarte bune cu acele dotări sau funcții, pentru că anumite preparate cer anumite dotări. Finisajul negru iasă foarte bine în evidență datorită ușii cu sticlă reflexivă.

Te-ar mai putea interesa