Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BOEI68460, cuptor electric cu tehnologie CoolDoors3

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68460 e unul modern și se vede după felul cum arată. Beneficiază de o tehnologie care ține ușa rece și reduce pierderile de căldură, aceasta se numește CoolDoors3 (3 straturi de geam). Chiar arată ca un cuptor premium și nu aveți nevoie de mai mult, sunt prezente 9 funcții de încălzire. Nu are un consum mare de energie dar acesta depinde și de funcția de încălzire aleasă. Acestea sunt explicate în manual și sunt evidențiate prin pictograme în jurul butonului din dreapta ecranului digital.

Afișajul digital e unul generos și pe el se pot vedea setările făcute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E un aparat electric și e bine să aveți o priză bună pentru el și nu foarte departe de el, pentru că nu are un cablu lung. Accesoriile incluse nu sunt multe dar puteți cumpăra și alte tăvi în funcție de ce veți găti. Cuptoarele multe mai scumpe au ghidaje telescopice care ajută la scoaterea mai ușoară a tăvilor și funcție de autocurățare mai avansată. La cel de sus curățarea interiorului se face cu ajutorul aburului, care e destul de ok.

Interiorul poate fi preîncălzit rapid în numai 4 minute, pe când la altele durează mai mult. Sunt incluse și câteva rețete pe ușa sa care vă pot fi de folos pentru că vi se oferă și instrucțiuni utile.

Păreri pro și contra

Puterea cuptorului poate atinge chiar pragul de 3.5 kW, dar sunt importante și funcții de gătit disponibile. Datorit ventilatorului avem așa de multe funcții – 9, el distribuind mai bine căldura. Cuptoarele moderne cum e și acesta, au un timer digital care poate fi ajustat pentru fiecare preparat și nu mai trebuie să supravegheați preparatul. E mult mia ușor cu noile aparate incorporabile, pe când aragazurile nu sunt atât de funcționale. Avantajul incorporabilelor e că nu pierdeți spațiu și arată mai bine împreună cu mobilierul.

Hansa BOEI68460 oferă multe dotări interesante care nu le veți vedea pe aparatele altor branduri. Cu alte cuvinte, acest producător oferă o soluție de buget care chiar nu aveți ce să-i reproșați.