Hansa BOEI68450077, cuptor incorporabil cu timer digital

Tot mai multe cuptoare au timer digital deoarece arată mai bine și e mult mai vizibil timpul rămas. Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68450077 oferă 10 funcții de încălzire, adică e unul multifuncțional și chiar nu prea mai sunt modele cu puține funcții – 4. Pentru o diferență de preț atât de mică, eu vă recomand să alegeți pe cele care au cel puțin ventilator, iar dacă bugetul vă permite ceva mai mult, optați pentru un model ca cel de jos. Designul e unul modern și îmi place că are butoane retractabile, deoarece nu e de ajuns ca timerul să aibă funcție de blocare interfață.

Copiii pot umbla chiar și butoanele mecanice în timpul funcționării și printr-o simplă apăsare, butoanele nu mai sunt accesibile (se vede și în poza de jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparent ați putea spune că nu e un model foarte încăpător, dar nici nu e nevoie de mult spațiu pentru că nu veți pregăti mai multe în același timp. Majoritatea cuptoarelor disponibile sunt electrice deoarece dispun de mai multe moduri de gătire și dotări speciale.

Dotările sale sunt excepționale: timer digital, ventilator, grill, rotisor, iluminare interioară și ușă cu geam de protecție în 3 straturi. Astfel, ușa cuptorului rămâne constant rece și nu sunt vor fi pierderi de căldură. De aceea, cuptorul are o clasă de eficientă atât de bună – A.

Împreună cu acesta veți primi accesoriile următoare: grătar combi, suporturi telescopice (puteți scoate tăvile cu preparate mai ușor), o tavă adâncă de tip Procook, două tăvi plate, sondă de temperatură și grătar sârmă.

Păreri pro și contra

O funcționalitate mai ridicată se datorează dotărilor foarte bune și acest cuptor chiar nu duce lipsă de aproape nimic (luând în considerare bugetul). Trebuie apreciate accesoriile incluse pentru că sunt mai multe decât la alte cuptoare și sunt foarte utile. Acest aparat are un consum redus de energie, motiv pentru care nu e necesară o priză trifazată, dar e bine să aveți o tensiune constantă.

Hansa BOEI68450077 are și funcție de autocurățare și e foarte importantă atunci când îl folosiți foarte des și interiorul trebuie să rămână curat tot timpul.

Te-ar mai putea interesa